Blog

Cu profesorii la joaca!

In weekend-ul acesta a avut loc seminarul ?Creative Approach to Teaching English to Children?, organizat de Educational Center. Cei doi traineri, Olivia Podobea si Madalina Andrei au facut profesorii sa se simta din nou copii si sa se amuze cu diverse activitati prin care putem consolida cunoastintele de gramatica la orele cu juniorii nostri cei ghidusi.

Photo03931

Am tras putin cu ochiul si la noile aparitii pe piata manualelor si am experimentat cateva retete inovatoare de predare. La sfarsitul seminarului m-am simtit revigorata, plina de energie pozitiva si pregatita pentru o saptamana jucausa alaturi de dragii nostrii elevi! Apropo, v-ati gandit vreodata ca ati putea sa puneti formele verbului ?a fi? pe linia melodica a cantecului ?London Bridge is Falling Down??

I am

You are

He/She/It is

He/She/It is

He/She/It is

I am

You are

He/She/It is

We are

You are

They are

Nu-mi ramane decat sa va doresc si voua: ?Have fun teaching!? pentru ca eu sigur ma voi distra.

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole