Blog

Cum vad cursantii nostri experienta examenului Trinity

Examenul Trinity a fost primul meu examen de limba engleza. Mi s-a parut usor, Cursuri de engleza pentru copiim-am pregatit acasa dar si la orele de engleza de la Shakespeare. La inceput eram emotionata, dar mi-a placut examenul. Am primit intrebari usoare si nu am mai avut emotii. Mi-a prins foarte bine experienta acestui examen si cred ca data viitoare o sa fiu si mai increzatoare in fortele mele.
Carina, 11 ani, cursant Shakespeare School

Experienta mea la Trinity a fost o adevarata aventura! A fost un examen usor, profesorul a fost amabil si prietenos, iar atmosfera a fost buna. In sala de examen, dupa ce am inceput sa discutam, emotiile au disparut de tot. Inainte sa intru, pe hol, am stat de vorba cu un profesor de la Shakespeare. Mi-a pus cateva intrebari care m-au ajutat destul de mult sa ma relaxez si sa intru increzatoare la examen. Sper sa iau nota mare!

Miruna, 10 ani, cursant Shakespeare School

La examenul Trinity am fost primit ”regal”. Domnul care m-a ascultat era cel mai dragut domn examinator pe care l-am avut in cei trei ani de Trinity. M-am simtit minunat.
Matei, 11 ani, cursant Shakespeare School

Inainte de a intra ti se pare greu, iar cand esti acolo simti doar acea emotie de a nu gresi. A fost prima data cand am venit si acum, ca s-a incheiat, mi se pare ca a fost usor.
Miruna, 11 ani, cursant Shakespeare School

Mie mi-a placut experienta examenului Trinity. A fost simplu, mai ales ca stiam ce inseamna, am mai trecut printr-un examen Trinity inainte de acesta. Daca printre voi sunt copii care inca nu au dat acest examen, va sfatuiesc sa incercati. Va va ajuta mult. Nu trebuie sa va fie teama sau sa aveti emotii, examinatorii au fost mereu foarte draguti si fac in asa fel incat sa te poti relaxa si sa intri in discutie fara sa iti dai seama. Multi copii care au dat astazi examenul inainte mea au intrat cu emotii iar la final mi-au spus ca a fost simplu.
Ilinca, 10 ani, cursant Shakespeare School

 La inceput, cand am intrat in sala de examen, am fost foarte timid. Insa m-am relaxat destul de repede. A fost o discutie foarte amuzanta si vesela, iar examinatorul a fost foarte prietenor, iar asta m-a ajutat sa scap de emotii. Mi-a placut mult. Am povestit despre sportul meu preferat si alte subiecte interesante. Examenul mi s-a parut usor. Voi veni sa il dau din nou si anul viitor. Mi-a placut foarte mult!
Radu, 11 ani, cursant Shakespeare School

Asteptam cu nerabdare examenul Trinity. M-am pregatit mult timp si speram sa pot raspunde corect la toate intrebarile care imi vor fi puse. Examinatorul a fost foarte dragut si calm. Mi-a repetat propozitiile pana cand am inteles si a glumit cu mine. Am avut si putine emotii, asa se intampla la fiecare examen, dar m-am descurcat. A fost o experienta placuta!
Ingrid, 12 ani, cursant Shakespeare School

 A fost minunat! Examinatorul mi-a pus intrebari, dar am putut sa il intreb si eu pe el cate ceva. Mi-a placut! Acum stiu ca pot sa vorbesc fluent in engleza. A fost o experienta pe care mi-ar placea sa o repet.
Vladimir, 10 ani, cursant Shakespeare School 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole