Curs Online – Ted Talks Adulti

Club de conversatie in engleza “Get Talking with TED Talks” (Adulti)

Vrei sa vorbesti limba engleza fluent si cu mai multa incredere? Shakespeare School te invita online la un club de conversatie bazat pe TED Talks.

Perfectioneaza-ti abilitatile de comunicare in limba engleza online, intr-un mediu prietenos si accesibil, prin activitati interactive, adaptate nevoilor tale. Hai in clubul Shakespeare School al adultilor pasionati de limba engleza. La finalul acesteia, vei putea purta o conversatie in limba engleza fara teama si vei avea un atu in plus de trecut in CV-ul tau!

De ce sa alegeti un club de conversatie in engleza pentru adulti la Shakespeare School?

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna

Predare prin atasament, deoarece relatia profesor-cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.
Cei 4C – COLABORARE, COMUNICARE, CREATIVITATE si GANDIRE CRITICA, care stau la baza abilitatilor de viata esentiale pe care cursantii si le dezvolta.
Teoria Inteligentelor Multiple a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard, pe care se bazeaza metoda de predare Shakespeare School.
Mindfulness, adica un set de tehnici prin care dezvoltam capacitatea de concentrare a cursantilor pentru a le asigura confortul mental.

Beneficiile Clubului Online de Conversatie pentru adulti

 • Iti dezvolti fluenta in conversatie prin exercitii interactive.
 • Iti consolidezi si extinzi cunostintele de vocabular in limba engleza.
 • Iti dezvolti abilitatile de sinteza, analiza si gandire critica.
 • Inveti sa gestionezi cu usurinta o discutie in limba engleza pe o mare varietate de subiecte.
 • Esti incurajat sa iti exprimi parerile in limba engleza engleza, fara teama ca vei face greseli, iar accentul se va pune pe imbunatatirea fluentei tale in exprimare.
 • Beneficiezi de evaluarea periodica a nivelului tau de cunostinte in limba engleza, realizata de trainerii nostri specializati.
 • Iti imbunatatesti performantele de comunicare in limba engleza cu ajutorul recomandarilor pe care le primesti  de la profesorii Shakespeare School.
 • Iti dezvolti increderea in propriile abilitati lingvistice si iti perfectionezi capacitatea de lucru in echipa.

Cum se desfasoara clubul online de conversatie pentru adulti?

 • Vei avea ocazia sa exersezi limba engleza online, in cel mai natural mod posibil.
 • Punctul de plecare al intalnirilor Clubului de conversatie sunt discursurile TED, selectate de trainerii Shakespeare School.
 • Vei face parte dintr-o comunitate a oamenilor pasionati de dezvoltarea lor personala si de limba engleza.
 • Vei exersa eficient si iti vei imbunatati fluenta in engleza prin intermediul unor activitati interactive (dialoguri si dezbateri, exercitii de improvizatieinterviurisimularea unor convorbiri telefonice si prezentarijocuri educative, etc).
 • Profesorii Shakespeare School au experienta in organizarea cursurilor de limba engleza online, pe platforma ZOOM, usor accesibila si interactiva.

Despre experienta online la Shakespeare School

 • Cursantii beneficiaza de avantajele experientei multimedia, care contribuie la dinamica clubului de conversatie si le mentine interesul pentru exersarea limbii engleze.
 • Profesorii Shakespeare School au experienta in organizarea cursurilor online de engleza si pot ghida optim activitatile pe platforma interactiva.
 • Platforma  ZOOM ofera acces la materialele selectate si pregatite de profesori, prin intermediul functionalitatilor “share screen” si “share whiteboard”.
 • Conferinta video pe platforma Zoom permite proiectarea clipurilor video/audiopartajarea documentelor pe ecran, schimbul de pareri prin intermediul rubricii de Chat, lucru colaborativ cu ajutorul instrumentelor de notare pe ecran, discutii si activitati in perechi sau grupuri in cadrul breakout rooms.
 • Profesorii folosesc activitati interactive pentru ca participantii la clubul de conversatie sa beneficieze de avantajele invatarii in grup.
 •  Vei face parte dintr-o comunitate a oamenilor dornici sa isi dezvolte abilitatile de conversatie in limba engleza fara frica de a nu-si gasi cuvintele.

Informatii administrative

Structura cursului:

 • Modul 1: 2 sedinte de 1,5 ore/ saptamana x 17 saptamani = 51 ore
 • Modul 2: 2 sedinte de 1,5 ore/ saptamana x 17 saptamani = 51 ore

Perioada de desfasurare:

 • Modul 1: 13 Septembrie 2021 – 29 Ianuarie 2022
 • Modul 2: 31 Ianuarie 2021 – 11 Iunie 2022

Locul de desfasurare:

Online, pe platforma interactiva ZOOM

Pret Modul 1: 2142 lei

Plata in 2 transe: 1071 lei/ transa

Pret Modul 2: 2142 lei

Plata in 2 transe: 1071 lei/ transa

Cum va inscrieti?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

02 | Formular Cursuri AN - Copii
Doresc curs pentru *

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Daca doriti informatii despre cursuri de limba engleza pentru copii, va invitam sa vizitati pagina noastra de Cursuri pentru copii.

Pentru orice intrebare, sugestie sau comentariu ne puteti scrie la contact@shakespeare-school.ro.

Va asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.