Vara aceasta limba engleza devine parte din distractia de vacanta!

Shakespeare School este alaturi de voi, preocupat sa va ofere experienta online a unor cursuri premium de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti.

Va invitam sa deveniti membri ai comunitatii online Shakespeare School, in care copiii, adolescentii si adultii invata engleza SMART de acasa, din orice colt al tarii.

CURSURI ONLINE PENTRU COPII

6 - 8 ANI

ZIGGY & ZAGGY

Ziggy si Zaggy au pregatit un curs de limba engleza distractiv, perfect pentru zilele de vacanta!

VEZI DETALII CURS
8-11 ANI

MY ENGLISH ADVENTURE

Vara aceasta invatam limba engleza si ne distram impreuna la Shakespeare School!

VEZI DETALII CURS
11 - 14 ANI

AROUND THE WORLD

O calatorie fascinanta in limba engleza pentru copii, vara aceasta, la Shakespeare School.

VEZI DETALII CURS
11-14 ANI

SHERLOCK HOLMES

Invata limba engleza distractiv, descifrand mistere si enigme, la Shakespeare School!

VEZI DETALII CURS
9-14 ANI

CLUB DE CONVERSATIE

Vara aceasta conversezi online in limba engleza si te distrezi la Shakespeare School!

VEZI DETALII CURS

CURSURI ONLINE PREGATIRE CAMBRIDGE

+14 ANI

CAMBRIDGE FCE

Pregateste-te online pentru performanta la examenele Cambridge FCE la Cel mai Bun Centru din Romania.

VEZI DETALII CURS
+16 ANI

CAMBRIDGE CAE

Pregateste-te online pentru performanta la examenele Cambridge CAE la Cel mai Bun Centru din Romania.

VEZI DETALII CURS

CURSURI ONLINE PENTRU ADULTI

NIVEL B1

CLUB CONVERSATIE B1

Doresti sa iti perfectionezi abilitatile de conversatie intr-un mediu prietenos si profesional, prin activitati interactive? Atunci acest club online ti se potriveste perfect!

VEZI DETALII CURS
NIVEL B2

CLUB CONVERSATIE B2

Doresti sa iti perfectionezi abilitatile de conversatie intr-un mediu prietenos si profesional, prin activitati interactive? Atunci acest club online ti se potriveste perfect!

VEZI DETALII CURS

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

ACCES la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
ANTRENAREA unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
DEZVOLTAREA capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

AVANTAJELE predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

PARINTII SI CURSANTII NE RECOMANDA

Angelica P - mama Alexiei si Ilincai
Shakespeare School a fost cea mai buna alegere pe care o puteam face ca parinte. Progresele copiilor inregistrate de la un an la altul sunt incontestabile si nu numai pe parte de limba engleza. Stilul deschis, pedagogic, dar mai ales „out of the box” al profesorilor contribuie in mod direct la dezvoltarea copiilor pe toate planurile.
Inga R. - mama lui Robert
Copilul meu este entuziasmat inainte si dupa fiecare ora, ceea ce pentru mine este mai mult decat graitor. Nivelul lui de engleza s-a imbunatatit semnificativ. Pentru noi, faptul ca exista clasele online, este minunat, nefiind din Bucuresti.
Albert - cursant Shakespeare School
Sunt Albert din orasul Petrosani, cursant la Shakespeare School si cel mai mult imi place faptul ca profesorul ne invata sa vorbim corect engleza, sa avem un accent bun, prin jocuri interactive pe care le facem in fiecare ora.
Matei P. - cursant Shakespeare School
Avand in vedere ca sunt un elev vechi al Scolii Shakespeare, pot spune ca cel mai mult imi place mediul relaxant pe care profesorii l-au creat si metoda de predare aplicata, facandu-l pe elev sa si insuseasca cu usurinta limba engleza in vorbire/ scriere/ citire/ ascultare. Profesorii au reusit sa ma tina conectat la cursurile online de parca as fi fizic la scoala, uitand ca sunt in fata unui ecran.
Livia M. - mama Andreei
Cursurile online  se desfasoara intr-un cadru placut si primitor, fiind predate de catre profesori foarte bine pregatiti in domeniu, deschisi si plini de entuziasm. Metodele de predare sunt adaptate varstei fiecarui participant la curs si se  pune foarte mare  accent pe transmiterea cunostintelor de comunicare in  limba Engleza tuturor copiilor si tinerilor cursanti.
Laura P. - mama lui Darius
Sunt mama lui Darius (6 ani), din Constanta, care este cursant la Shakespeare School, din toamna anului trecut si a parcurs aici o perioada fructuoasa, plecand de la 0 cunostinte de limba engleza, ajungand in prezent (mai exact in 6 luni) sa formuleze propozitii in aceasta limba. Apreciam foarte tare profesionalismul, dedicarea, rabdarea si blandetea profesoarei sale.
Previous
Next

INSCRIE-TE SI TU LA CURSURILE DE VARA

Hai si tu in comunitatea online Shakespeare School, in care copiii, adolescentii si adultii invata cu placere engleza SMART de acasa, din natura, sau chiar din vacanta de peste hotare.

Completeaza formularul de mai jos cu datele personale si cursul dorit pentru tine sau copilul tau si te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili programul cursului.

04 | Formular Cursuri VARA
Tipul de curs dorit

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending