Cursuri online intensive de pregatire pentru examenele Cambridge (FCE/CAE)

Te invitam sa petreci vara cu folos, participand la cursul online intensiv de pregatire pentru examenele Cambridge: FCE sau CAE.

Expertii nostri in pregatirea examenelor Cambridge te ajuta sa obtii un certificat international de limba engleza util pentru echivalarea examenului de bacalaureat sau pentru admiterea la universitate.

7 motive pentru care sa te pregatesti la Shakespeare School

 1.  Shakespeare School este “Gold Preparation Centre” pentru examenele Cambridge, distinctie acordata in 2020, ceea ce reprezinta o validare a performantei  in pregatirea cursantilor pentru examenele Cambridge.
 2.  Shakespeare School este Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge, din Romania, titlu oferit de departamentul Cambridge English din cadrul Universitatii Cambridge.
 3.  Rata de promovabilitate a cursantilor nostri la examenele Cambridge este de 98%.
 4.  Expertii Shakespeare School, cu o experienta indelungata in pregatirea examenelor Cambridge, instruiesc in fiecare an peste 1.000 de candidati.
 5.  Shakespeare School foloseste o metoda de predare inovatoare, adaptata nevoilor cursantilor si modului lor de invatare, bazata pe interactivitate si dinamism.
 6.  La finalul cursului, organizam o  simulare completa a  examenului prin sustinerea unui test online si evaluarea precisa a nivelului la care se afla fiecare cursant.
 7.  Cursantii Shakespeare School beneficiaza de un discount special de 20% din taxa de inscriere la oricare dintre examenele Cambridge.

Cum se desfasoara cursurile online de pregatire pentru examenele Cambridge (FCE sau CAE)?

 • Ii ajuta pe cursanti sa se familiarizeze cu strategiile de abordare a exercitiilor si cu tehnicile de redactare a compunerilor (scrisoare, articol, brosura, raport).
 • Ii pregatesc pe cursanti sa exceleze la toate cele 4 sectiunie ale testelor FCE sau CAE (Reading & Use of English, Writing, Listening si Speaking).
 • Cursantii exerseza structurile gramaticale necesare rezolvarii testelor
 • Profesorii le ofera feedback constructiv in cadrul fiecarui curs cat si pentru materialele redactate.
 • Cursantii folosesc platforma ZOOM, interactiva si usor accesibila, la care se pot conecta de pe calculator, laptop, tableta sau telefon. Aceasta le permite sa ii vada, sa ii auda si sa interactioneze cu ceilalti cursanti si cu profesorul.

Despre experienta online

 • Cursantii beneficiaza de avantajele experientei multimedia, care contribuie la dinamica cursului si le mentine interesul pentru invatarea limbii engleze. 
 • Profesorii Shakespeare School au experienta in organizarea cursurilor online de engleza si pot ghida optim activitatile pe platforma interactiva chiar si pentru elevii care nu au mai sustinut cursuri online anterior.
 • Platforma interactiva ZOOM ofera copiilor acces la materialele selectate si pregatite de profesori (documente, clipuri video/ audio), prin intermediul functionalitatilor “share screen” si “share audio”.
 • Conferinta video pe platforma ZOOM permite schimbul de pareri prin intermediul rubricii de Chat si lucru colaborativ cu ajutorul instrumentelor de notare pe ecran prin intermediul functionalitatii share whiteboard”.
 • Cursantii pot lucra online si pot purta discutii pe teme prestabilite in perechi sau in grupuri mici in “breakout rooms”.
 • Profesorii folosesc activitati interactive, indragite de cursanti pentru ca ei sa beneficieze de avantajele invatarii in grup
 • Parintii ii pot incuraja, in timp ce le asigura independenta necesara asimilarii cunostintelor de limba engleza, pe cont propriu.

Ce se studiaza?

La cursul online de pregatire intensiva pentru examenele Cambridge, cursantii vor exersa cunostinte de gramatica si de vocabular in vederea pregatirii celor 5 parti de examen: Reading, Use of English, Writing, Listening si Speaking

Cursul ofera lectii structurate pe diverse teme recurente in testele pentru pregatirea examenelor Cambridge.

Cambridge English: First (FCE) 

 • Educatie (Education);
 • Studii (Studies);
 • Calatorii si vacante (Travelling and Holidays);
 • Culturi si obiceiuri (Cultures and Customs);
 • Mediul inconjurator (The Environment);
 • Vremea (The Weather);
 • Familie si prieteni (Family and Friends);
 • Cumparaturi si moda (Shopping and Fashion);
 • Activitati sportive (Sports);
 • Sanatate (Health);
 • Fitness (Fitness);
 • Alimentatie si bauturi (Food and Drinks).

Cursantii utilizeaza cele invatate pentru dezvoltarea abilitatilor si a cunostintelor conexe necesare promovarii fiecarei probe de examen Cambridge: Reading, Use of English, Listening, Speaking si Writing.

De ce sa alegi Shakespeare School

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna:

Acces la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
Antrenarea unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
Dezvoltarea capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.
Avantajele predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

Beneficiile cursului online de pregatire intensiva pentru examenele Cambridge

 • Cursantii isi imbogatesc vocabularul si isi consolideaza cunostintele de gramatica, in timp ce activitatea de comunicare orala este stimulata constant.
 • Cursantii isi dezvolta capacitatea de a rezolva sarcini specifice examenelor Cambridge FCE sau CAE. 
 • Participantii la curs primesc recomandari si informatii utile privind comportamentul pe care trebuie sa il adopte in timpul examenelor Cambridge: gestionarea eficienta a timpului si modul de interactiune corecta in timpul probelor. 
 • Cursantii se implica in diverse activitati interactive, au acces la o varietate de resurse online si la secvente video reale din cadrul probelor de examen si se familiarizeaza cu atmosfera de examen.
 • Cursul online are loc intr-un mediu interactiv de lucru, care le permite cursantilor sa exerseze structurile de vocabular si de gramatica necesare promovarii cu succes a examenelor Cambridge.

Perioade curs 2021

 • 28 iunie – 23 iulie 
 • 26 iulie – 20 august

Durata cursului este de 4 saptamani.

3 sedinte x 3 ore/ saptamana

Total: 36 ore

 Valoarea cursului

Pret: 1250 lei.

IMPORTANT: Pentru a verifica disponibilitatea locurilor, va rugam sa va adresati oricarei receptii Shakespeare School.

Cum va inscrieti?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

@2b. Formular cursuri VARA - GDPR - Scurt
Tipul de curs dorit

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Daca doriti informatii si despre cursurile de limba engleza pentru copii ce se defasoara in anul scolar 2020-2021, va invitam sa vizitati pagina noastra de Cursuri pentru copii.

Va asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Contact

Acreditări

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.