Blog

Cursurile de engleza si tabla interactiva

IMG 1948Imaginati-va cursantii lucrand cu un continut dinamic, mai degraba decat sa raspunda intrebarilor din manual sau doar sa asculte pasiv ceea ce le spune profesorul. Imaginati-va cursanti motivati care de abia asteapta sa iasa la tabla! Si imaginati-va lectiile traditionale aduse la viata, printr-o experienta multimedia, in care traditionala whiteboard este ecranul imens al unui computer, iar traditionalul marker este un “creion” digital (stylus).

Tabla interactiva ofera o lume intreaga de resurse si astfel invatarea corespunde secolului 21. Chiar si personajele din manual pot sa faca acum cunostinta cu copii direct pe tabla interactiva, intrucat majoritatea cartilor dupa care lucram sunt concepute cu astfel de softuri specializate!

Noile concepte, notiuni de vocabular, gramatica sunt acum predate in mod eficient si distractiv, marind motivatia cursantilor si facand lectiile sa se desfasoare ca pe roate! Totusi, tehnologia nu este solutia perfecta: abilitatile profesorului sunt ingredientul esential pentru o lectie interactiva. Profesorii cu o pregatire academica de inalt nivel au fost- si vor fi mereu- un factor esential in progresul cursantilor.
IMG 2107
Ceea ce insa aduce extra aceasta tehnologie sunt materiale si resurse nelimitate, un plus de creativitate in lectii si multa implicare din partea cursantilor! Intr-o anumita privinta, aceasta tehnologie reflecta modul de viata al cursantilor odata ce au iesit pe usa centrului nostru: comunica cu prietenii la telefon mobil, folosesc nenumarate gadget-uri, participa in retele sociale online, se distreaza cu diverse jocuri pe calculator care raspund instant miscarilor lor fizice si folosesc internetul pentru a accesa cantitati de informatii nelimitate, incluzand clipuri audio si video.
Asadar, prin tabla interactiva putem profita de cunostintele cursantilor deja dobandite in domeniul tehnologic, perfectionandu-si engleza intr-un mediu de lucru stimulativ si productiv.

IMG 1971

IMG 2109

Asa cum era de asteptat, cursantii nostri sunt mai mult decat entuziasti de tehnologia de ultima generatie de la noul sediu! De indata ce punem in functiune dispozitivul Mimio, ei stiu ca sunt pe punctul de a face ceva cu adevarat captivant si interesant!

Lectiile la tabla interactiva stimuleaza participarea cursantilor, ii fac mai implicati si implicit, retin mult mai bine.
Predarea devine o experienta vie: sunete, imagini, animatii sunt acum la doar un click distanta, ceea ce ii face pe toti sa isi doreasca sa iasa la tabla!

IMG 2100In curand, tehnologia de top va fi extinsa si la sediul central din Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A, astfel incat toti cursantii Shakespeare School vor avea posiblitatea sa o foloseasca, prin rotatie! DSCF0542

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole