Blog

Dam startul inscrierilor la Shakespeare School Essay Competition 2021 – editia #13!

2021 Essay Competition site

Shakespeare School Essay Competition – cel mai mare Concurs National de creatie in Limba Engleza – revine in forta in acest an! 

 

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie da startul unei noi intreceri menite sa va puna la incercare creativitatea si originalitatea! Este vorba despre Shakespeare School Essay Competition – cel mai mare Concurs National de Eseuri in Limba Engleza, cu participare gratuita, dedicat elevilor de gimnaziu si liceu din toata tara.

 

Concursul, aflat la cea de-a 13-a editie, se bucura de o mare popularitate in randul tinerilor pasionati de limba engleza, anual fiind inscrise peste 4.000 de eseuri din toate judetele tarii

 

Daca ai intre 11 si 19 ani, esti pasionat de limba engleza, o vorbesti fluent, esti creativ si stapanesti bine arta argumentarii, te asteptam sa-ti demonstrezi maiestria in cadrul Shakespeare School Essay Competition – editia a 13-a!

 

Tema concursului: La editia din 2021, participantii sunt provocati sa scrie un eseu original, in limba engleza, cu titlul “Five valuable lessons I learnt in 2020” (“Cinci lectii valoroase pe care le-am invatat in 2020”).


Participantii isi pot inscrie eseurile GRATUIT, online, pe SITE-ul competitiei, intr-una dintre cele doua categorii de varsta, 11-14 ani sau 15-19 ani.

 

Termenul limita de inscriere in concurs este 31 martie 2021.

 

Vizual comunicat essay

 

Concursul ofera celor 30 de finalisti numeroase premii, constand in cursuri de limba engleza la Shakespeare School, inscrieri gratuite la examene Cambridge, carti, dictionare, rechizite si multe alte suprize.

 

In plus, toti cei care intra in concursul national de creatie in limba engleza vor primi o diploma de participare, pe care o pot folosi pentru a-si completa portofoliul educational. 

 

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selecteaza cele mai bune, originale si creative 30 de lucrari. Ierarhia finala a castigatorilor este stabilita in urma unor scurte interviuri live, in limba engleza, cu finalistii. 

 

Diplome si distinctii si pentru profesori, pentru sustinerea si indrumarea oferita participantilor la competitie.

 

Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi va primi un “Certificat de Excelenta” din partea Shakespeare School.

 

Toti profesorii de limba engleza din partea carora se vor inscrie minimum 10 participanti la Shakespeare School Essay Competition 2020, vor primi un “Certificat de Merit”.

 

Trofeul Excelentei – Judetul cu cel mai mare numar de participanti la competitie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

 

Anuntarea castigatorilor va avea loc pe data de 8 iunie 2021.

 

Proiectul isi propune sa stimuleze gandirea creativa, spiritul de inovatie, originalitatea si sa motiveze tinerii sa isi perfectioneze limba engleza.

 

Multumesc inca o data pentru tot! A fost o experienta frumoasa! Ma bucur ca am putut participa la concurs si ca ati oferit participantilor atatea oportunitati. Tema eseului “Imagine a world where teachers are replaced by A.I.” (“Imagineaza-ti o lume in care profesorii sunt inlocuiti de inteligenta artificiala”)” mi-a placut foarte mult!”, a declarat Mara Ioana Joarza, castigatoarea premiului I, categoria 11-14 ani, la editia din 2020 a Concursului.

 

Mai multe detalii despre tema, regulament si inscriere pe www.shakespeare-school.ro, sectiunea Competitii, sau AICI.

 

inscrie te la essay 2021

 

Shakespeare School Essay Competition este un proiect national, cu participare GRATUITA, deschis tuturor tinerilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 19 ani (clasele V-VIII si IX-XII). Concursul este organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, si se adreseaza tuturor elevilor din Romania, pasionati de limba engleza si cu real talent la scris.

 

Parteneri media: Radio Romania CulturalRomania Pozitiva, Portal Invatamant, Edumanager.ro, SuntParinte.ro, SfatulParintilor.ro, Stiri pentru Copii, Mesagerul de Covasna, News Buzau, Stiri.ong, Jurnalul de Afaceri.

 

Parteneri educationali: Cambridge Assessment English, British Council, Fischer International, Carturesti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Bucharest English Teachers’ Association – BETA, Romanian Association of Teachers of English

 

Sponsor principal: Shakespeare School

 

Organizator: Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

Fondata in anul 2011, Asociatia Shakespeare School pentru Educatie este o organizatie nonprofit ce are ca misiune sprijinirea tinerilor talentati sa isi urmeze pasiunile prin perfectionarea limbii engleze si ajutarea copiilor cu oportunitati reduse sa se dezvolte si sa invete limba engleza. Printre proiectele Asociatiei se numara concursuri de creatie, campanii in licee privind certificarile internationale cat si cursuri de engleza predate de peste 200 de voluntari copiilor din cele 30 de centre sociale partenere din Bucuresti si alte orase ale tarii. Asociatia promoveaza dezvoltarea tinerilor intr-un mediu armonios, organizand si ateliere de educatie pentru parinti. 

Concursul Shakespeare School Essay Competition este unul dintre proiectele prin care Asociatia Shakespeare School pentru Educatie isi propune sa stimuleze gandirea creativa si sa motiveze tinerii din intreaga tara sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza. Motto-ul asociatiei este “Limba engleza deschide oportunitati” pentru ca stapanirea unei limbi de circulatie internationala poate face diferenta in viitorul tinerilor, facilitandu-le accesul spre o educatie de calitate si o cariera de succes.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole