Blog

Dam startul la inscrieri de la 1 septembrie!

in+curtea+Shakespeare+School.jpg
Iata ca vacanta de vara se apropie de sfarsit! Speram ca ati petrecut-o asa cum v-ati dorit si nu ati uitat nici de planul lingvistic, prin expunerea la limba engleza! Cei care au participat la scolile de vara organizate de Shakespeare School cu siguranta s-au intors cu multe amintiri frumoase!

Incepand cu data de 1 septembrie va asteptam la inscrieri in numar cat mai marSala+Verde2.jpge! Speram ca vacanta a fost destul de lunga si acum aveti destula energie si entuziasm sa incepeti cursurile de limba engleza!

Programul inscrierilor va fi de Luni-Vineri, intre orele 10.00-18.00, la sediul nostru central din Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A, sector 2.

Cursurile vor incepe la 1 octombrie.

Surpriza acestei toamne este deschiderea celui de al doilea sediu al Shakespeare School, tot intr-o vila din sectorul 2! Dar nu va spunem mai multe, pentru a nu va strica surpriza! Asadar, puteti opta pentru cursuri in noua locatie, daca va este mai aproape de casa. Ceea ce va putem garanta este ca vom pastra acelasi standard, iar profesorii actuali vor tine cursuri in ambele sedii!

Va asteptam cu drag la Shakespeare School!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole