Blog

De ce la Shakespeare nu iti este dor de vacanta?

Patricia Brezeanu este cursanta noastra foarte talentata care isi doreste sa devina jurnalist.

Pentru ca ne place cum scrie, ne-am dorit sa isi inceapa cariera pe blogul Shakespeare School!

Asadar, va propun sa urmariti de acum articolele Patriciei pe blogul nostru!

poza

“In timp ce ma pregateam pentru primul curs Shakespeare din acest an, m-am surprins nerabdatoare si bucuroasa. Iar la intoarcere m-am decis sa va impartasesc si voua de ce a fi cursant la Shakespeare este o placere.

Pentru cei de varsta noastra sa mergem la scoala, sa invatam, sa facem lectii sunt resimtite deseori ca obligatii impuse de cei mari. Insa daca avem norocul sa intalnim profesori talentati si cu daruire, totul devine un joc frumos.

Cum s-a desfasurat primul curs?

1. JOC

Pentru ca suntem o echipa noua, am facut cunostinta. Am aflat despre colegul de banca cate 5 lucruri pornind de la un fel de ghicitoare. Fiecare ne-am notat initiala numelui nostru,  un numar important pentru noi, numele unei persoane importante, numele unei slujbe, o data din calendar si un oras/tara important pentru noi, iar colegul a trebuit sa ghiceasca ce reprezinta fiecare.

Haideti sa incercam. Cine ma ghiceste?  P, 2001, Iulia, mediator, Londra

2. Inca un JOC

In urmatorul joc , Teacher ne-a impartit in 3 grupe. Prima grupa trebuia sa stabileasca regulile pe care copiii trebuie sa le respecte cand vin la curs, a doua grupa trebuia sa stabileasca regulile pe care Teacher trebuia sa le respecte cand vine la curs, iar a treia grupa trebuia sa stabileasca regulile de la care nici copiii si nici Teacher sa nu se abata. Toata lumea le-a citit si a fost de acord cu ele.

Destul de democratic nu? Puteti sa incercati asta si acasa, cu parintii sau prietenii.

3. CADOURI

Cand am terminat cu jocurile, am primit manuale si un ghiozdan care sa ne foloseasca la curs, dupa care am luat o pauza de 10 minute. Cand ne-am intors din pauza am vizionat la video-proiector o prezentare despre ce inseamna mai pe larg cursurile Trinity.

La sfarsitul orei, am facut o poza de grup ca sa aratam tuturor ce chipesi suntem.”

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole