Blog

De ce planul Dianei de a deveni medic include si Shakespeare School

Mini Serie Doctor SITE

Cu siguranță fiecare dintre noi știe pe cineva ca Diana. Elevă în clasa a X-a la liceu, Diana și-a dorit de când își poate aduce aminte să studieze medicina și să se perfecționeze în străinătate. Așa că, atunci când le-a spus părinților ei că vrea sa fie medic aceștia i-au dat toată susținerea lor.

 

Pentru că știe cât de important este să cunoști o limbă de circulație internațională, în urmă cu 2 ani, Diana și-a rugat părinții să o înscrie la cursurile de limba engleză de la Shakespeare School. (Colegii ei îi povesteau mereu cât de amuzante sunt cursurile pe care ei le urmează aici.)

 

Obișnuită să primească rapid susținerea lor, era convinsă că vor accepta din prima. Dar nu a fost așa. Au fost necesare două săptămâni de dezbateri aprinse și câteva prezentări pentru care a făcut singură research, pentru ca părinții ei să spună, în sfârșit, „DA”.

 

Mama Dianei ne-a mărturisit când a înscris-o la cursurile noastre că, de fapt, răspunsul ar fi fost pozitiv de prima dată când i-a întrebat, însă au vrut să vadă cum luptă pentru ce își dorește.

 

„Nu am vrut să se simtă privilegiată. Noi am spus întotdeauna că vom investi în copilul nostru cât vom putea de mult, însă vrem să știm și că își dorește un anumit lucru nespus de tare și că este dispusă să lupte pentru a-și îndeplini visurile.”

 

Părinții Dianei sunt avocați și dețin un cabinet de avocatură în inima Bucureștiului. Amândoi sunt obișnuiți să țintească sus și să se zbată pentru a-și atinge țelurile. La fel vor să o învețe și pe fiica lor. Încă de mică au învățat-o că nu este bine să te plafonezi, ci să îți depășești mereu propriul record, mai ales în ceea ce privește educația.

 

Au știut dintotdeauna că vor face tot posibilul pentru ca fiica lor să primească educație de cea mai înaltă calitate și să învețe de la cei mai buni profesori – de aceea au ales Shakespeare School.

 

 

„Ne bucurăm foarte mult că am ales cursurile de limba engleză de la Shakespeare School pentru că, în cei 2 ani de când fiica noastră le frecventează, am văzut o îmbunătățire semnificativă a cunoștințelor ei. Mai mult decât atât, Teacher reușește întotdeauna să creeze o atmosferă relaxată și încurajatoare, atât în sala de curs, cât și la cursurile online, iar Diana știe că se poate exprima liber, fără teama de a greși”.

 

Au trecut 2 ani de când Diana urmează cursurile de limba engleză de la Shakespeare School, iar, în paralel, se pregătește și pentru admiterea la facultatea de medicină.

 

Când am întrebat-o dacă este dificil de gestionat atâtea activități extrașcolare, Diana ne-a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Cursurile de limba engleză sunt întotdeauna super-fun și niciodată nu plec de aici obosită. Ba mai mult, în zilele în care am multe ore la liceu și mă duc și la meditații la biologie, parcă îmi doresc să mă teleportez măcar 10 minute la Shakespeare School să-mi iau o doză de energie.”

 

Acum, ea se pregătește să susțină examenul CAE la Shakespeare School, Cel Mai Bun Centru de Pregătire Cambridge din România. ”Cursurile online sunt la fel de distractive și de interactive ca cele offline și mă bucur că așa am putut continua pregătirea pentru examenul Cambridge!”, ne spune Diana.

 

Ea știe că, dacă intră la medicină, la un moment dat va vrea să se perfecționeze în străinătate, iar un certificat de limba engleză la cel mai înalt nivel este mai mult decât necesar. Părinții ei îi spun întotdeauna să facă pași mici către visurile ei, însă Diana mereu a țintit sus și nu s-a mulțumit cu puțin.

 

Visul ei de a deveni medic și de a trăi în străinătate este pe cale de a deveni realitate, iar Shakespeare School este alături de ea în tot acest drum, pentru că vrem să educăm campioni la viață care să iubească limba engleză.

 

de ce planul dianei de a deveni medic include si shakespeare school

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole