De la gradinar la… business coach

IMG_9694_r

Echipa de marketing a Shakespeare School a sarbatorit martisorul petrecand cateva ore in compania lui Lorand Soares, un business coach format in cea mai mare firma de business coaching din lume, in cadrul unui training tinut de acesta la Rin Grand Hotel.

Dar cine este Lorand? Daca in urma cu cativa ani, si-a abandonat facultatea si a plecat la munca in Portugalia ca gradinar, iata ca in prezent  a ajuns un businessman de succes si un trainer exceptional, carismatic, care impresioneaza prin claritatea si pragmatismul ideilor sale. Intors in tara, Lorand nu si-a mai continuat studiile, dar a reusit sa compenseze lipsa cunostintelor de specialitate citind carti de afaceri si participand la cat mai multe cursuri si traininguri. Acestea l-au ajutat sa isi practice meseria iar astazi ofera consultanta companiilor si tine seminarii in toata tara pe teme de business.

La training, pe langa ocazia excelenta de networking cu proprietari de firme, directori generali sau directori executivi prezenti de la diferite companii, am avut ocazia sa aflam mai multe despre construirea unor campanii de marketing cat mai eficiente, gasirea celor mai bune strategii si Lorand ne-a oferit chiar din propria experienta cateva ponturi si tehnici cu aplicabilitate imediata.

Voi ce parere aveti, credeti ca succesul se poate obtine indiferent de educatia primita? Ce rol au studiile in formarea noastra profesionala?

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive