Blog

Deadline-ul concursului "Study Abroad: I CAN!" se prelungeste

Cambridge

La cererea unora dintre voi, am decis sa prelungim data limita de inscriere in concurs cu aproape inca o saptamana: mai exact pana pe 21 martie, pentru a da o sansa in plus tuturor celor care vor sa participe si sa isi scrie eseul pe ultima suta de metri!

Asadar grabiti-va, caci numai pana duminica, 21 martie mai puteti sa va scrieti eseul in limba engleza si sa va inscrieti la concursul adresat liceenilor, demarat in colaborare cu studentie.ro!

Tema concursului Study Abroad- I CAN! este  “Scrie un eseu de 600-800 de cuvinte in limba engleza! Imagineaza-ti ca aplici la o universitate britanica de prestigiu iar eseul tau trebuie sa te faca remarcat printre mii de alti aplicanti!” Vezi aici un indrumar de redactare cu indicatii despre cum ar trebui sa fie eseul tau!

Chiar daca esti in asteptarea rezultatelor concursului, tot poti sa te inscrii la serviciile oferite ca premii pentru a-ti rezerva un loc la: Main Course (27-28 martie), in valoare de 299 RON sau la Personal Statement SOS, in valoare de 250 RON!

Programul de consiliere educativa Destination UK iti ofera :

  • Main Course” – cursul general (aflat deja la doua editie), care explica elevilor pe parcursul unui week-end (27-28 martie 2010) toate etapele procesului de aplicare. Programul a fost creat de tineri români, traineri certificaţi, care studiază în Marea Britanie şi care sunt acum gata să facă din experienţa lor un ghid util pentru toţi cei care vor să îi urmeze. În prima zi li se va vorbi cursanţilor despre educaţia universitară în Marea Britanie, statutul studentului internaţional, selecţia cursului şi selectia universităţii, iar în cea de-a doua zi se vor ţine etapele aplicaţiei, eseul, scrisoarea de recomandare şi răspunsurile. Locatie: sediul Shakespeare School din Bucuresti, Str. D. Racovita nr.11, sector 2
  • Personal Statement SOS” (online)- consiliere personala pe eseu, poate cea mai importanta- si in acelasi timp cea mai dificila- parte a aplicatiei. Pentru ca suntem pe deplin constienti de greutatea construirii unui astfel de text, oferim elevilor consiliere personalizata, prin care ii ajutam nu numai sa isi construiasca eseul dar si sa il slefuiasca pana la rafinamentul care impresioneaza comisia de admitere.

In cadrul Destination UK, lansat anul trecut de Shakespeare School, prima editie a trainingului a strans participanti din 23 de orase, multi dintre acestia reusind sa faca deja aplicatia catre universitatile pe care le doreau.

Rezultatele concursului vor fi anuntate Marti, 23 martie pe site-ul partenerilor nostri de la studentie.ro. Intra acum in CONCURS!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole