Blog

Decernarea diplomelor YLE, KET, PET

IMG 1639IMG 1638

In ultimele doua seri, noul sediu Shakespeare School a frematat de bucurie si emotie: in cadru festiv, s-au decernat diplomele sosite de la Universitatea Cambridge! A fost un moment de bilant dar si de bucurie pentru toti cursantii si parintii prezenti la eveniment!

IMG 1649Festivitatile au fost organizate pentru cursantii Shakespeare School, elevi ai claselor V-VII. Acestia au sustinut in luna iunie 2009 unul din examenele : YLE (Young Learners English), KET (Key English Test) sau PET (Preliminary English Test), in functie de nivelul lor.

IMG 1648

Antrenamentul nostru de an scolar, pregatitor pentru sustinerea unui examen Cambridge, s-a dovedit a fi eficient, cursantii nostri obtinand rezultate excelente! Nivelul lor foarte bun de cunoastere a limbii engleze este acum certificat si de o diploma internationala!

IMG 1653
Iata-i pe cursantii Shakespeare School, mandri de diplomele venite de la Cambridge, recunoscute international si cu valabilitate permanenta:

IMG 1656

IMG 1660Inmanarea diplomelor catre cursantii Shakespeare School a fost facuta in ropote de aplauze, alaturi de lacrimile de emotie ale parintilor:

IMG 1682IMG 1685

IMG 1692
La decernarea diplomelor de KET si PET, am prezentat-o si pe Nisha- vorbitor nativ de limba engleza, profesorul cluburilor de conversatie “English over a cup of tea” si a celor de lectura “Open minds, open books“.
Cei doritori inca se mai pot inscrie la cluburile noastre optionale!

Credem ca sustinerea unor examene internationale inca de la o varsta frageda motiveaza cursantii nostri sa continue studiul limbii engleze si reprezinta o familiarizare cu formatul acestora! De aceea, va incurajam sa continuati pe ierarhia examenelor Cambridge pana la CAE- nivelul cerut de majoritatea universitatilor si angajatorilor din intreaga lume!

IMG 1698
FELICITARI tuturor celor care au sustinut examenele Cambridge!!!!! Acum, va puteti mandri cu diploma de la prestigioasa universitate!
IMG 1701

IMG 1708

IMG 1709

Shakespeare School students are the B.E.S.T!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole