Blog

Desene animate fara dublare

Iata ecoul in presa al campaniei noastre impotriva dublarii desenelor animate:

Ziua Online: Petitie impotriva dublarii desenelor animate
Curierul National: Shakespeare School, impotriva dublarii in romana a filmelor
Ziarul Ziua: Desene fara dublare (stiri pe scurt)
De asemenea, urmariti matinalul de marti, 19 mai de pe Radio Romania Cultural (orele 7.00-9.00), precum si emisiunea de maine,16 mai, orele 11.30 de pe acelasi post. Puteti asculta emisiunea fie pe frecventa 101,3 FM fie online la http://cultural.srr.ro.

Facem un apel catre televiziunile care difuzeaza desenele animate dublate sa nu puna ratingul inaintea interesului copiiilor!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole