Despre Cambridge și IELTS cu Nicoleta Dinescu (Academic Manager la Shakespeare School)

Cu siguranţă ai auzit deNicoleta Dinescuspre examenele Cambridge sau testul IELTS necesare obţinerii unui certificat de engleză cu recunoaştere internațională. Dacă vrei să-ţi reîmprospătezi memoria şi să afli tot ce trebuie să ştii despre ele, citeşte Totul despre examenele Cambridge si IELTS.

Dar să o lăsam pe Nicoleta Dinescu, Director Academic la Shakespeare School să ne spună mai multe, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate blogului AmDoar18Ani.ro!

Î: De ce sunt diplomele Cambridge şi IELTS paşaportul nostru spre oportunităţi? Până la urma la ce ne ajută un astfel de certificat?

R: Probabil că una dintre cele mai bune veşti pentru elevii de liceu este că certificatele cu recunoaştere internaţională de tip Cambridge sau IELTS sunt echivalate începând cu anul acesta cu proba de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat.

În-afară de faptul că scapi de stresul unei probe suplimentare la examenul de bac, obţii un atestat de engleză recunoscut pe plan internaţional (de universităţi şi instituţii din Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Irlanda, Africa de Sud) şi îţi îmbogăţeşti CV-ul cu o diploma valoroasă! În plus, deţinerea unui astfel de certificat de limba engleză se regăseşte printre cerinţele obligatorii pentru procesul de admitere la o universitate britanică sau americană, iar daca aplici pentru o bursă Erasmus vei fi scutit de proba de engleză. Practic, nu ai nimic de pierdut, ci doar o lume de câştigat…

Citeste continuarea articolului pe blogul amdoar18ani.ro >>

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive