Blog

Despre Shakespeare School si reforma in educatie la RRI

In cadrul emisiunii “Generatia urmatoare” difuzata vineri, 5 februarie pe postul Radio Romania International s-a discutat pe larg despre reforma in educatie, cu Irina Alionte, deţinatoare a Premiului CIPE (Centrul Internaţional de Initiative Private) si Marketing manager la Shakespeare School.

Moderatorul emisiunii a fost Carmen Gaman, care a reusit sa cuprinda in amplul material difuzat pe post si o serie de interviuri cu cativa cursanti de-ai Shakespeare School (elevi de clasa I), un interviu cu prof. Nicoleta Biriu (Coordonator cursuri prejuniori), un interviu cu prof. Nicoleta Dinescu (Director Academic Shakespeare School), dar si o prezentare generala a Shakespeare School, a metodelor de predare folosite, alaturi de principalele proiecte desfasurate de centrul nostru.

Mai mult nu va spunem, detalii despre ce s-a discutat puteti afla prin ascultarea intregului material, intrerupt doar de cateva momente muzicale!

Va uram auditie placuta! (CLICK PE PLAY)

Ce parere aveti despre acest reportaj? Ce ar trebui sa se schimbe in sistemul educational romanesc in opinia voastra?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole