Blog

DESTINATION UK – Your Main Station to Studying Abroad

keep calm and study onPână de curând, a studia în Marea Britanie părea un vis imposibil. Acum totul e posibil, iar cu informațiile aflate în 19-20 Mai 2012 poți să-ți îndeplinești visul! Numărul mare de înscriși la workshop-ul nostru DESTINATION UK precum și numeroșii studenți care ne scriu de pe meleaguri britanice să ne povestească despre viața de student, ne dau speranțe și ne fac să continuăm această inițiativă.

Tinerii vin la acest workshop cu numeroase întrebări: Cum scriu un eseu bun? Ce universitate să aleg? Mi-aș putea permite o astfel de experiență? Dacă esti elev de liceu și ți-ai pus aceste întrebări, atunci cu siguranță ești candidatul ideal pentru “Destination UK“ programul nostru profesionist de consiliere educativă care explică pas cu pas procesul de admitere la o universitate britanică.

Olivia Vicol, trainer-ul nostru, vine cu sfaturi la prima mână, direct din țara lui Shakespeare. Ea este “International Relations Student Ambassador” la Univeristy of Birmingham, și, ca parte din job, colaborează cu Admissions Officer. Ea vă va oferi cele mai bune sfaturi și vă va consilia în legătura cu tot ce trebuie să știți pentru a aplica.207482 10150164246786225 310890541224 6924513 7225266 n

Alte programe de consiliere gratuite încurajează aplicarea numai la acele universități cu care există parteneriate, în cele mai multe dintre cazuri fiind vorba de universități mai slab cotate. “Destination UK” îți explică pas cu pas întregul proces de admitere, astfel încât să ai libertatea de a aplica la orice universitate britanică. Cel mai important: drumul tău rămâne deschis și către universitățile de top! Aceste universități sunt alegerea VOASTRĂ.

Dar cum cel mai bine e să îi lași pe alții să vorbească despre serviciile pe care le oferi, credem sincer că ei sunt dovada cea mai bună că facem ceea ce trebuie. Succesul lor este dovada că aceste inițiative trebuie continuate: “Numele meu este Edina, am participat la Destination UK in Noiembrie, 2010. Am aplicat pentru universitate in Ianuarie 2011, si studiez la Leicester University psihologie din Octombrie 2011. Programul vostru mi-a dat curaj sa fac aplicatia si sa cred in posibilitatea de a studia in Marea Britanie. Informatiile pe care le-am primit de la Olivia despre viata de zi cu zi a fost de mare ajutor dupa ce am ajuns in tara. Keep up the good work.” Ionuț ne mărturisește că e elev al acestei școli și tocmai a terminat acest curs. “A fost un curs EXCEPȚIONAL. Vă spun cu toată sinceritatea că m-am interesat peste tot dar nu am găsit nicăieri ce îmi trebuie de fapt și cum să fac și cum aplic și toate lucrurile acestea. Acest curs a fost ca o mană cerească. M-a ajutat enorm de mult ca să înțeleg cum se face procedura, cum e viața în UK și tot ce există acolo. Acest program va mai exista și în primavară și vă sugerez călduros să veniți să participați și veți vedea că merită.”

207482 10150164246791225 310890541224 6924514 7142644 n

“Sistemul educațional din UK are o reputație foarte bună. Diplomele pe care le obții în UK sunt recunoscute și apreciate în România și nu numai. Poți studia multe domenii profesionale, iar calitatea învățământului atinge cele mai înalte standarde. Când trăiești într-o altă țară cunoști oameni interesanți, experimentezi culturi și locuri noi, iar ce este cel mai important, devii mai independent. Voi crește intelectual, îmi voi face prieteni și mă voi întoarce mai bogat sufletește”- Andreea Caravățeanu, CN Ienachiță Văcărescu- Târgoviște.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele în favoarea studiului în Marea Britanie.  Cel mai des invocate motive pentru care elevii de liceu găsesc sistemul de învățământ britanic foarte atrăgător sunt: prestigiul academic, varietatea de cursuri oferite, posibilitățile mai mari de angajare la terminarea studiilor. Cu siguranță sunt și alte motive, mediul multicultural, oportunitatea de a-ți face noi prieteni din toată lumea, motivele pro-studiului în UK sunt foarte multe si variate.

Ai motivația necesară pentru a aplica la o universitate Britanică? Dacă te-ai decis să alegi acest drum, trebuie să știi că în principal ai nevoie de: 1. Rezultate bune la BAC , 2. Notă mare la IELTS/sau CAE. În afară de asta, însă, mai sunt câteva capcane și mituri pe care toți studenții care aplică pentru prima oară ar fi bine să le cunoască. De aceea organizăm programul “Destination UK” care explică detaliat fiecare etapă a aplicației, special pentru tinerii din România. Următoarea ediție a training-ului, cea din weekend-ul 19-20 Mai 2012, va avea loc în București,  la sediul Shakespeare School din strada Tokio nr. 9, sector 1. 205446 10150164228881225 310890541224 6924339 6560370 n

Cât costa? 300 RON. Prețul include taxa de participare pentru cele 2 zile, suportul de curs, pauzele de cafea, certificatul de participare la curs. Foarte important! Ai parte de reducere de 50 RON, atât dacă te înscri până la data de 5 mai 2011, cît și dacă aduci un prieten.

Mai multe detalii despre curs poți afla chiar de aici. Înscrierile au început deja, iar numărul de locuri disponibile este limitat!!

 

CAN you study abroad? Yes, YOU CAN!! pentru training și vei afla tot ce trebuie să știi!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole