Blog

Diana Graur a castigat competitia Cambridge pentru profesori!

Diana Graur micaSuntem foarte mandri!

Diana Graur, una dintre cele mai noi profesoare din echipa Shakespeare School, a castigat premiul intai la competitia 2013 Cambridge ESOL Competition for Preparation Centers!

Concursul a fost organizat cu ocazia implinirii a 100 de ani de organizare a examenelor Cambridge si au putut participa profesori de engleza din toata lumea.

Conditia de participare a fost ca profesorii sa predea intr-un centru de pregatire recunoscut de Cambridge, iar Shakespeare School este chiar Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge ESOL.

Diana Graur va participa in luna iulie la un curs de o saptamana despre metodica predarii limbii engleze chiar la Cambridge. Iata ce ne-a marturisit Diana:

?O saptamana de training la Cambridge e visul oricarui profesor de engleza!”

“Este o mare bucurie si onoare ce vine sa confirme potentialul creativ al profesorilor romani. Satisfactia obtinerii acestei recunoasteri ne motiveaza pe noi toti din echipa Shakespeare School sa continuam sa fim cei mai buni.?

Diana a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, in cadrul Universitatii Bucuresti si a urmat cursuri de metodic? in predarea limbii engleze la British Studies in Marea Britanie, in urma carora a primit certificatul Cambridge ESOL CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults).

Diana este foarte pasionata de meseria ei si permanent pregatita pentru noi provocari.?Imi place sa le predau copiilor pentru ca sunt sinceri si ei iti amintesc mereu ce lucru mare e sa fii mic. Imi place sa le predau adolescentilor si tinerilor pentru ca sunt visatori cu acte in regula, cu mult potential si curaj. Imi place sa le predau adultilor pentru ca stau in banci cuminti si ofteaza nostalgic cand isi aduc aminte de zilele de scoala. Imi place sa predau. Mult. Cel mai mult.?, ne-a marturisit ea.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole