Blog

Din 1 septembrie Shakespeare School isi redeschide portile!

Incepand cu 1 septembrie 2010 vom da startul la inscrieri pentru cursurile de limba engleza  de an scolar desfasurate  in perioada octombrie-iunie. Cursurile de limba engleza se adreseaza copiilor si tinerilor intre 5-25 ani.

Oferta de cursuri de engleza a Shakespeare School pentru anul scolar 2010-2011 cuprinde:

Cursuri de engleza pentru copii:

Curs de engleză “My First English Steps (Prejuniori)

Curs de engleză “Welcome to Englishland” (Juniori cls I-IV)

– Cursuri pregătitoare examene: TRINITY ( nivel elementar si intermediar), ADMITERE CLASE INTENSIVE/BILINGVE(cls.V,cls.IX), CAMBRIDGE– nivel YLE (cls. V), KET (cls.VI) PET (cls. VII), FCE (VIII-IX) si CAE (X-XII), IELTS (avansaţi)

–  Club de conversatie cu profesori nativi

In plus, oferim consiliere educativa pentru admiterea la universitati din Marea Britanie si SUA prin programele Destination UK si Destination USA, in care liceenii invata totul despre cum sa devina studenti la universitati din strainatate!

Cine iti indruma pasii?

Un grup de profesori tineri, entuziasti cu o pregatire academica si metodica exceptionala!

Daca v-ati decis sa va inscrieti la un curs de limba engleza sau doriti doar sa aflati mai multe informatii, va asteptam cu drag pentru inscrieri la Shakespeare School in perioada 1-15 septembrie, de L-V, intre orele 10,00-18,00, in oricare dintre cele doua sedii:

Sediul central: Str. Eufrosin Poteca nr.42A, sector 2 (zona Ferdinand)

gradina.jpg (3)

Noul sediu: Str. Dimitrie Racovita nr. 11, sector 2 (zona Izvorul Rece)

IMG_1580_resize

Cum ma inscriu la un curs de limba engleza la Shakespeare School:

Primul pas: Va rugam sa completati pe site-ul Shakespeare School.

Pasul 2:  Va invitam sa veniti personal (impreuna cu parintii, dupa caz) la oricare dintre sediile noastre in timpul perioadei de inscriere (1-15 septembrie 2010), de L-V, intre 10,00-18,00.

Pasul 3 (numai pentru cursantii noi): test de evaluare a cunostintelor de limba engleza

Daca sunteti un cursant nou al Shakespeare School, veti sustine un test de plasare GRATUIT pentru evaluarea nivelului de cunoastere a limbii engleze. Testul consta intr-o proba scrisa si/sau un scurt interviu cu un profesor al Shakespeare School.

Pasul 4: agreearea orarului

In urma rezultatelor testului/ evaluarii nivelui, profesorul va va face recomandari privind cursul care vi se potriveste si va incadreaza intr-o grupa corespunzatoare, comunicandu-va orarul.

Mentionam ca pentru cursantii care se reinscriu la Shakespeare School vom face tot posibilul sa mentinem grupele din anul scolar precedent precum si profesorul grupei.

Pasul 5: semnarea contractului achitarea taxei de curs

Intrucat inscrierea cursantilor noi se face conform principiului : “primul venit -primul servit”, pentru a fi inscris intr-o grupa va trebui sa semnati contractul de instruire in domeniul limbii engleze, in baza caruia veti achita taxa de curs (fie prima transa, fie integral pe tot anul scolar). Sunteti inscris la curs!

Va asteptam cu drag la Shakespeare School din 1 septembrie!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole