Blog

Directorul St Michael’s College in vizita la Shakespeare School

stuart higgins

Shakespeare School a lansat pentru luna august un nou program educaţional  pentru copiii cu vârste între 10 şi 15 ani, care constă în participarea la o şcoală de vară în limba engleză  la St Michael’s College, un colegiu situat chiar în ,,inima Angliei”.

Cu ocazia lansării acestui program,  directorul St Michael’s College,  Stuart Higgins a venit în vizită la Shakespeare School, ocazie cu care şi-a exprimat bucuria de a primi tineri români în campusul şcolii internaţionale pe care o conduce

gallery_72

“Ar fi o oportunitate extraordinară pentru cei care nu au plecat încă în vacanţă să participe la acest program educaţional, în care studiul limbii engleze se combină cu  excursiile, sportul şi distracţiile. Sunt incluse în program patru excursii de o zi şi două de căte o jumătate de zi, lecţiile sunt concentrate în celelelalte zile şi astfel se creează un echilibru între vacanţă şi studiu”,
a declarat Adriana Alionte, directorul centrului, precizând că  înscrierile au început deja şi că ,,participarea la o astfel de şcoală de vară este benefică pentru că tinerii îşi pot perfecţiona engleza la ea acasă”.

st_michael's

“Scopul acestui program de vară este de a oferi timp de două săptămâni, cursuri de limba engleză de un înalt standard profesional, alături de o mare varietate de activităţi sociale, culturale şi  sportiv-recreative. Totul se va desfăşura într-un mediu multinaţional, în care se întâlnesc  tineri din 20-30 de ţări. Colegiul St Michael’s cu adresa www.st-michaels.uk.com este situat în Tenbury Wells, ce face parte din regiunea cunoscută sub denumirea „Heart of England”, în apropiere de oraşele Hereford şi Worcester. Colegiul, regăsindu-se pe lista patrimoniului britanic pentru interes arhitectonic, este o clădire impresionantă, în stil victorian, desfăşurată pe 10 hectare, construită în 1856. Facilităţile colegiului includ: piscina incălzită exterioară, terenuri de fotbal, baschet, volei, baseball, cricket, rounders şi tenis, sala de sport acoperită, bibliotecă, sala comuna cu : tv, dvd, tenis de masa, biliard; sala disco si karaoke”, a completat Alionte.

Programul de vara include un test de evaluare a cunoştinţelor de limba engleză, eliberarea unui Certificat absolvire a cursului  şi un raport de evaluare final.
Cursurile se concentrează  pe dezvoltarea abilităţilor de vorbire şi ascultare, iar lecţiile au un caracter dinamic, interactiv, adecvat fiecărui nivel de cunoaştere a limbii engleze.

Detalii si inscrieri pentru scoala de vara din St Michael’s College puteti afla la: 021.252.24.79 (secretariat Shakespeare School) sau office {at} shakespeare-school.ro! Locurile sunt limitate!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole