Blog

Distractie in stil medieval la Shakespeare School

Cavaler 2La Shakespeare School ne-am intors in timp. Fara o masina a timpului. Intrebati cum? E simplu. Am avut un musafir special care ne-a zis marele secret.

Musafirul nostru este un cavaler curajos care a coborat din legendele medievale direct in clasele Shakespeare School si ne-a aratat in 3 pasi usor de urmat cum putem sa patrundem in lumea lui. A venit foarte hotarat: „Aveti doua variante: ori ramaneti aici, ori veniti cu mine .” Asa ca cei mici au indeplinit cu succes si laude toate misiunile.

Au jucat intr-o piesa de teatru ca adevarati maestri si si-au dat toata silinta sa manuiasca sabia ca eroi adevarati. Un singur pas a ramas de facut: sa fie investiti cavaleri sau domnite ai cetatii Rasnov. Ceea ce nu e greu daca il vor insoti pe cavaler in tabara medievala Excalibur si ii vor urma indeaproape toate instructiunile: cum se picteaza un scut, cum se manuieste sabia, cum se trage cu arcul si cum se poarta o domnita sau o zana. Tot acolo vor deveni si actorii unei piese de teatru in limba engleza ca sa intre pe deplin in rolul de cavaler sau domnita.

Cavalerul le-a dat sansa copiilor sa se intoarca in timp si in cetatea Bucurestiului, la cursul de vara de limba engleza cu tematica medievala, Adventure Land. Cursul ii astepta pe copii cu ore distractive de limba engleza, in stilul Shakespeare School cu care s-au obisnuit. Vor patrunde cu multa imaginatie in lumea medievala alaturi de curajosul Robin Hood si de Regele Arthur.

Asadar, ii asteptam pe copii inapoi in timp la scoala de vara Excalibur sa ii intalneasca pe cavalerii din cetatea Rasnov si la cursul de vara Adventure Land sa afle povestile medievale, dar si multe lucruri amuzante despre modul de viata in urma cu sute de ani.

Mai multe poze din vizitele medievale gasiti pe pagina noastra de Facebook, aici.

Cavaler 1

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole