TABERE DE LIMBA ENGLEZA

Vara aceasta ALEGE O TABARA INTERNATIONALA
IN ANGLIA SAU STATELE UNITE

Vrei o experienta noua si educativa pentru copilul tau? Alege una dintre taberele internationale de Limba Engleza recomandate de Shakespeare School.

Ofera-i astfel ocazia de a-si petrece vacanta de vara la o Universitate internationala de prestigiu – din Marea Britanie sau Statele Unite – alaturi de alti tineri veniti din toate colturile lumii!

FOARTE IMPORTANT! La finalul celor doua saptamani fiecare participant la tabara va primi un certificat de absolvire a cursului de limba engleza din partea Universitatii respective. Aceasta diploma va fi un atu extrem de important pentru viitorul sau CV academic.

Tabere18

EXPERIMENTEAZA O TABARA INTERNATIONALA

Fordham1

Fordham University

NEW YORK, USA

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Fordham University, New York, SUA.

VARSTA: 13 – 20 ani

PERIOADA: 22 iulie – 5 (6) august 2023

DURATA: 2 saptamani

Oxford Brookes

OXFORD, UK

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Oxford Brookes, UK.

VARSTA: 12 – 17 ani

PERIOADA: 23 iulie – 5 august 2023

DURATA: 2 saptamani

Uppingham1

Uppingham School

UPPINGHAM, UK

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Uppingham School, UK.

VARSTA: 10 – 15 ani

PERIOADA: 20 iulie – 3 august 2023

DURATA: 2 saptamani

De ce sa alegi o tabara de limba engleza pentru copilul tau?

Taberele de Limba Engleza in Marea Britanie si Statele Unite sunt cea mai buna oportunitate pentru copiii si adolescentii care isi doresc sa experimenteze, timp de 2 saptamani, viata de elev in strainatate, alaturi de alti tineri din toata lumea!

Intr-o tabara in Marea Britanie sau Statele Unite va putea exersa engleza ”la ea acasa”. In plus, este o ocazie foarte buna sa isi deschida orizonturile culturale, sa cunoasca copii de aceeasi varsta si sa isi faca noi prieteni din toata lumea.

Va fi cu siguranta cea mai frumoasa vara, de care isi va aminti cu drag, mult timp de acum inainte.

Tabere19

Engleza „la ea acasa”

Participantii exerseaza engleza intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi. Astfel, vor cunoaste noi metode de invatare, interactive si amuzante.

Experienta unica

Copiii experimenteaza viata de student si descopera atmosfera unui campus scolar sau universitar din afara. In plus, isi fac prieteni din toata lumea.

Diversitate culturala

Toti participantii vor cunoaste cultura noilor prieteni, mai ales in serile internationale, in care fiecare vorbeste despre obiceiurile din tara lui.

Distractie si excursii

Copiii participa la activitati recreative in campus: diferite sporturi, arts & crafts, petreceri etc si vor vizita cele mai frumoase obiective turistice din zona.

Alege cea mai tare experienta de vacanta!

Cu siguranta, te vei intoarce cu amintiri extraordinare si mult mai multa incredere, responsabilitate si bineinteles, cu mai mult curaj sa te exprimi liber in limba engleza!

Pentru orice fel de informatii suplimentare legate de inscrieri sau de tabara de vara, ne poti contacta la 0741 120 148 sau la 0755 033 839.

Daca te-ai decis deja sa inveti si sa te distrezi cu noi in UK sau USA, te poti inscrie completand direct formularul de mai jos.

12 | Formular Tabere

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, tabara dorita, varsta copil, e-mail, nume si prenume parinte, telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea participarii in tabara dorita. Datele completate vor putea fi divulgate partenerului operatorului care asigura organizarea taberelor. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending