Blog

Dupa 1 an in UK

Tocmai am terminat primul an de studiu la Birmingham. Parca ieri ma luptam cu bagajele incercand sa imi fac  garderoba, cartile, chitara  si narghileaua pe deasupra sa incapa in  limita de 30 de Kg….! Totul a trecut “in a heartbeat”; Ca timp, nici nu am simtit, ca si cum toate s-ar fi inghesuit in diferenta de 2 ore  dintre Greenwhich si Bucuresti; Ca evenimente in schimb, lucrurile stau altfel:

…m-am mutat cu 5 oameni pe care nu ii mai vazusem niciodata, am invatat sa gatesc,  am invatat ca blugii care ne plac se spala pe dos (altfel nu ne mai plac), m-am indragostit (de mai multe ori), am invatat sa spun “multumesc” in vreo 10 limbi,  am fost la cea mai colorata parada gay din UK, am organizat  un festival,  am militat, am fost rapita de o secta crestina,  am votat in alegerile parlamentare din UK si… am trecut chiar si peste eseuri si examene…

Si inca as vrea mai mult!

Mi-am dat seama ca Anglia nu se cunoaste din ghidurile turistice sau de pe siteul consiliului britanic, ci prin experienta de zi cu zi; din pub, din camin, din biserici, din malluri. Mi s-a intamplat sa gust cate putin din fiecare, am vazut cum cliseele se pot confirma sau deconstrui in cateva clipe! De aceea as vrea sa impart cu voi unele din cele mai interesante episoade din anul acesta, sperand sa descoperim impreuna cum e sa fii student roman in primul an in UK.

Coming up next…despre “raceala” britanica!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole