Dupa 1 an in UK

Tocmai am terminat primul an de studiu la Birmingham. Parca ieri ma luptam cu bagajele incercand sa imi fac  garderoba, cartile, chitara  si narghileaua pe deasupra sa incapa in  limita de 30 de Kg….! Totul a trecut “in a heartbeat”; Ca timp, nici nu am simtit, ca si cum toate s-ar fi inghesuit in diferenta de 2 ore  dintre Greenwhich si Bucuresti; Ca evenimente in schimb, lucrurile stau altfel:

…m-am mutat cu 5 oameni pe care nu ii mai vazusem niciodata, am invatat sa gatesc,  am invatat ca blugii care ne plac se spala pe dos (altfel nu ne mai plac), m-am indragostit (de mai multe ori), am invatat sa spun “multumesc” in vreo 10 limbi,  am fost la cea mai colorata parada gay din UK, am organizat  un festival,  am militat, am fost rapita de o secta crestina,  am votat in alegerile parlamentare din UK si… am trecut chiar si peste eseuri si examene…

Si inca as vrea mai mult!

Mi-am dat seama ca Anglia nu se cunoaste din ghidurile turistice sau de pe siteul consiliului britanic, ci prin experienta de zi cu zi; din pub, din camin, din biserici, din malluri. Mi s-a intamplat sa gust cate putin din fiecare, am vazut cum cliseele se pot confirma sau deconstrui in cateva clipe! De aceea as vrea sa impart cu voi unele din cele mai interesante episoade din anul acesta, sperand sa descoperim impreuna cum e sa fii student roman in primul an in UK.

Coming up next…despre “raceala” britanica!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive