Blog

Echipa Shakespeare School la conferinta nationala a profesorilor de limba engleza

Vineri si sambata Rin Grand Hotel a fost gazda conferintei nationale a profesorilor de limba engleza organizata de Fisher International, la care profesorii Shakespeare School au avut bucuria sa intalneasca personalitati din domeniul predarii limbii engleze.

Plenarele si atelierele de lucru au fost sustinute de reputati traineri internationali, autori de cursuri, reprezentanti ai editurilor Cambridge University Press, Oxford University Press, Heinle Cengage Learning.

Conferinta a fost o ocazie excelenta pentru profesorii Shakespeare School de a se conecta la toate noutatile din domeniul metodologiei predarii limbii engleze.

Standul de carte organizat de prestigioasele edituri britanice a reprezentat punctul de atractie in timpul pauzelor.

Cireasa de pe tort a fost concertul sustinut de Jeremy Harmer, cel care poate fi considerat parintele metodologiei predarii limbii engleze.Trainerul international,autor de carti de metodica si de manuale , a aparut in fata profesorilor intr-o ipostaza noua. Touchable Dreams a fost titlul momenului de muzica si poezie din finalul conferintei. Pentru toata lumea,Jeremy a fost o adevarata revelatie: cu suflet si talent a recitat poezii de dragoste pe acordurile fine ale violonisului si prietenului sau, Steve Bingham.

Jeremy Harmer

Jeremy Harmer a fost invitat de Directorul Shakespeare School sa sustina un workshop cu profesorii centrului in cursul anului urmator. Prezenta in cadrul Shakespeare School a unei personalitati ca Jeremy Harmer va fi cu siguranta un eveniment important in cadrul programului de dezvoltare profesionala al echipei noastre!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole