Blog

Emotii la examenul CNFPA

Shakespeare School e autorizat inca din  septembrie 2006 de catre CNFPA (= Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de engleza pentru adulti (insemnand in acest caz toti cei peste 16 ani).

Astfel ca astazi majoritatea cursantilor nostri de peste 16 ani si care urmeaza in prezent cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge (FCE si CAE) au sustinut un examen organizat de CNFPA, de evaluare a competentelor lingvistice. Certificatul de absolvire pe care il eliberam in urma acestui examen are recunoastere nationala si e avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Asadar, reprezinta o diploma valoroasa in plus pentru portofoliul fiecarui cursant!

Sa va faceti o impresie, iata cum a fost:

BEFORE (stresssssul dinaintea examenului):
DSC01381La proba de Speaking cu comisia de examinatori:

DSC01376

AFTER (fericiti ca au scapat!!!):
DSC01378
DSC01377

DSC01372

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole