Blog

Emotii si motive de bucurie la examenul CNPFA: 29-30 mai 2010

Intr-o dimineata insorita de duminica, pe 30 mai,  am avut placerea sa-i revad pe cursantii mai mari ai Shakespeare School, cu ocazia probei orale a examenului CNFPA.

Sa va explic! CNFPA inseamna Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, iar printre atributiile acestei institutii se numara si evaluarea si certificarea competentelor profesionale dobandite prin formare profesionala continua. In cazul cursantilor nostri, competentele profesionale recunoscute sunt cele lingvistice, de limba engleza. Participantii care promoveaza examenul CNPFA, care consta intr-o proba scrisa si o proba orala, primesc o diploma recunoscuta de atat de Ministerul Educatieicat si de Ministerul Muncii, diploma de mare ajtor pentru fiecare tanar aflat in pragul inceperii carierei profesionale.

Desi cursantii nostri au avut emotii, ne-am dat silinta sa ii incurajam, iar dupa primele minute de acomodare am avut ocazia sa vad, din perspectiva de examinator la proba orala, numeroase discutii dinamice si foarte interesante sustinute de catre cursantii participanti intr-o limba engleza, nu doar fluenta, ci remarcabila! Am avut asadarprilejul, sa discut cu participantii la examenul CNPFA din luna mai a acestui an, despre  panurile lor de viitor, studiile superioare pe care vor sa le urmaze, petrecerea timpului liber, prietenie, sentimente si chiar despre problemele mediului inconjurator! In final, spre fericirea tuturor, adica a cursantilor, a parintilor care i-au sustinut, dar si a noastra, profesorii lor, toata lumea a promovat acest examen cu note foarte mari care ne fac sa ne mandrim!

Felicitari  tuturor si mult succes in tot ceea ce va  propuneti!  Noi vom fi aici in continuare pentru a va ajuta sa va perfectionati cunostintele, invatand limba engleza…ALTFEL!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole