Blog

Emotii si spirit de competitie la prima runda a Spelling Championship 2015

Am lansat editia a 6-a a concDSC_0441ursului Shakespeare School Spelling Championship, care le ofera cursantilor nostri sansa de a recapitula vocabularul, de a-si consolida informatiile noi si de a invata sa scrie corect in limba engleza, inca de mici. Prin acest proiect, ii invatam ca pentru a castiga o competitie trebuie sa fii organizat si sa te pregatesti temeinic.

La Spelling Championship participa toti cursantii din grupele de Juniori 2, Juniori 3 şi Juniori 4.

Competitia cuprinde 3 runde:

Runda 1 – la nivel de grupa, care tocmai s-a incheiat.

Runda 2 – la nivel de sediu. Vor intra in concurs primii 2 clasati din fiecare grupa. Toti cei care se califica pentru runda a doua vor primi Certificat de participare la Spelling Championship, in care se mentioneaza scorul obtinut si faptul ca s-au calificat pentru runda a doua, care va avea loc in luna martie.

Runda 3 – finala. Primele 5 punctaje din Runda a 2-a, la nivel de an, se califica pentru Runda finala, care va avea loc pe 14 mai 2015.

Pregatirea oficiala a inceput in ianuarie, pentru toate grupele, timp de o luna. Pentru a intra foarte bine pregatiti in Runda 1, s-a recapitulat vocabularul parcurs din manualul de studiu, saptamanal. Ne bucuram sa vedem ca multi dintre copii isi iau misiunea foarte in serios. Si-au facut caiet special cu vocabularul pentru Spelling Championship, pe care il copiaza de cat mai multe ori si isi creeaza acasa exercitii pe modelul primit la curs. Materialele de pregatire si testele sunt realizate exclusiv de catre profesorii coordonatori Shakespeare School, pentru a fi potrivite cu nevoile cursantiilor nostri. Competitia Spelling Championship este pentru noi o ocazie in plus de a-i motiva pe copii sa progreseze si sa isi consolideze cunostintele de limba engleza. In plus, exercitiul de a pronunta corect cuvintele pe litere ii ajuta sa inteleaga mecanismul de gandire din spatele unor exercitii.

Toti finalistii vor fi invitati la festivitatea de premiere organizata la libraria Carturesti, in Gradina Verona.

Le uram mult succes tuturor concurentilor si multa incredere in fortele proprii.

Si nu in ultimul rand, nu uitati: Be Bright and Spell it Right!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole