Blog

Engleza intr-un cadru neconventional: la Diverta acasa

IMG 3038
In urma parteneriatului dintre Shakespeare School si cunoscuta retea de magazine Diverta, vineri 18 decembrie cursantii nostri au putut profita de ocazia de a participa la o lectie de limba engleza la Diverta ACASA!

Cursul de engleza obisnuit s-a mutat intr-un cadru neconventional, printre rafturile cu carti, intr-o atmosfera relaxata, cu muzica in surdina- pliandu-se perfect conceptului nostru de limba engleza ALTFEL.

Desi ninsoarea de afara i-a impiedicat pe unii dintre cursanti sa ajunga, cei care au reusit totusi s-au bucurat de un curs de limba engleza altfel, desfasurat intr-o atmosfera placuta de Craciun, la o ceasca de ceai fierbinte si prajiturele. I-au asteptat multe surprize, jocuri si activitati amuzante in limba engleza moderate de profesorul fiecarui grupe, dar si de profesorul nostru american Adam Clark.
IMG 3050
Pe langa toate aceste activitati in limba engleza, atractia principala a fost reprezentata de “Play Room”, in care toti cei prezenti s-au putut juca la consola Wii, punandu-si in valoare spiritul competitiv!IMG 3092

Cursantii s-au simtit in largul lor inconjurati fiind de universul fascinant al cartilor in limba engleza! Ba chiar ca bonus, toti cei prezenti au primit un membership card de la Diverta, pe o perioada nelimitata, cu un discount de 10% aplicat la oricare din produsele achizitionate din Diverta ACASA!
IMG 3054
Daca cineva ar crea o casa numai pentru citit, cum ar arata? Aceasta este intrebarea la care aincercat sa raspunda si Diverta prin introducerea noului concept: Diverta ACASA. In rafturile bibliotecii din “Living” se pot gasi carti de istorie, fictiune, arta si arhitectura, precum si albume de fotografie, in “Office” sunt in special carti de afaceri , dictionare si produse de papetarie, din “Kitchen” sunt nelipsite cartile de gastronomie si serviciile de ceai, din “Terrace” se pot cumpara carti legate de gradinarit si alte hobby-uri, iar din Play Room bineinteles consolele si jocurile Wii!IMG 3059
Diverta ACASA se afla la subsolul magazinului Diverta Magheru (in locul fostului magazin Eva), locatie in care Shakespeare School va mai desfasura cu siguranta si alte lectii de limba engleza!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole