“Engleza pentru Viata in liceul tau” – Colegiul National “Gheorghe Lazar”

DSC08798

Ieri a avut loc al doilea eveniment din campania „Engleza pentru Viata in liceul tau”, de promovare a voluntariatului in randul tinerilor.

Am fost in vizita la Colegiul National “Gheorghe Lazar” si am fost extrem de incantati sa cunoastem atat de multi tineri liceeni care isi doresc sa se implice si sa aduca o schimbare pentru copiii din centre sociale.

Sala a fost plina, iar mesajul volutarilor asociatiei a fost primit cu multa deschidere de liceenii care isi doreau sa se implice in noi proiecte de voluntariat.

DSC08800

Au luat cuvantul voluntari „Engleza pentru Viata” ce invata la liceul „Gheorghe Lazar” si au povestit despre minunatele lor experiente din centre, despre cat de impliniti se simt dupa fiecare ora si cat de multa bucurie aduc orele de engleza atat copiilor, cat si voluntarilor.

„Ajutandu-i pe ei, te ajuti pe tine.”, le-a spus Teodora Agarici, eleva la liceul „Gheorghe Lazar” si voluntara a asociatiei la Fundatia „Chance 4 Life”. Programul le aduce o multime de beneficii si voluntarilor, dandu-le incredere in ei si dezvoltandu-le abilitati de comunicare, organizare si de lucru in echipa.

Voluntarii le-au dat colegilor lor si sfaturi despre lucrul cu copiii: sa isi pregateasca planurile de lectie, dar sa fie pregatiti sa fie surprinsi de cei mici si sa fie cat mai inventivi la ore.

DSC08801

Asteptam cat mai multi liceeni de la Colegiul National “Gheorghe Lazar” sa devina voluntari „Engleza pentru Viata” si sa aduca bucuria invatarii limbii engleza in centrele sociale si mai mult decat atat, sa le dea acestor copii inteligenti si ambitiosi increderea ca pot ajunge acolo unde isi doresc.

Inscrierea in program se face printr-un e-mail cu CV-ul si o scurta scrisoare de intentie in limba engleza, la adresa office@asociatiapentrueducatie.ro.

YOU can make a difference!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive