Blog

“Engleza pentru Viata” la conferinta europeana Volonteurope

DSC00977

Proiectul “Engleza pentru Viata”, prin care oferim ore de engleza prin metode nonformale copiilor defavorizati, s-a facut cunoscut la nivel European!

Volonteurope – Active Citizens of Europe, editia 22

Saptamana trecuta Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a participat la cea de-a 22-a editie a conferintei europene de voluntariat Volonteurope – Active Citizens of Europe, desfasurata anul acesta in Romania cu ajutorul asociatiei Chance for Life.

Conferinta Volonteurope – Active Citizens of Europe a reunit peste 100 de specialisti implicaţi in promovarea cetateniei active din toata Europa. Pentru ca 2013 este Anul European al Cetatenilor, conferinta a abordat teme cheie legate de cetatenia activa in Europa, cum ar fi: participare si implicare democratică, voluntariatul ca expresie a cetateniei active, drepturi umane si justitie sociala in UE si voluntariatul in domeniul educatiei.

Invitati europeni la Shakespeare School

Ne-a bucurat foarte mult invitatia partenerilor nostri de la Chance for Life de a prezenta in cadrul conferintei proiectul Engleza pentru Viata si modul in care lucram cu voluntarii.

Invitatii nostri din Italia, Marea Britanie, Franta si Romania care au She insists that the new song is dedicated to her former boyfriend justin bieber games youtube, with whom she broke up at the end of last year. participat la prezentare au fost foarte incantati de proiectul “Engleza pentru Viata” si l-au considerat inovator si extrem de benefic. De asemenea, au fost foarte interesati de modul in care motivam voluntarii si ii implicam in proiectul “Engleza pentru Viata”.

Invitatii nostri europeni au participat si la jocuri de rol care sa ii apropie de experienta copiilor din centre sociale si prin care sa realizeze cat de mult schimba voluntarii “Engleza pentru Viata” perspectivele acestor copii prin orele de engleza din cadrul proiectului.

Iar pentru ca participantii sa inteleaga cum invata copiii engleza prin joc, i-am invitat sa participe si la o demonstratie “Engleza cu Ziggy si Zaggy”. Au fost foarte incantati de abordarea interactiva, prin jocuri si mici competitii care fac invatarea atat de placuta.

La finalul activitatilor, sirul intrebarilor era de neoprit si ne-am bucurat ca ideile noastre au fost primite cu atat de mult interes. Cu siguranta discutiile vor continua si sper ca vom colabora in proiecte europene cu organizatiile participante.

Multumim pentru aceasta oportunitate de a relationa cu organizatii non-guvernamentale din Uniunea Europeana!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole