Blog

English is in the air….

Parolisti, cum suntem,tocmai ce ne-am intors cu impresii proaspete de la Oxford-Headington. Ne-am distrat copios!…Campusul universitatii Brookes, unde am fost cazati, este excelent, iar atat profesorii cat si activity leaderii au primit nota maxima din partea adolescentilor nostri care nu acorda asa, cu una cu doua, calificativul”profi”. Cum isi justifica ei nota si ce altceva mai au ei sa va spuna?

  • Nota 10 pentru campus, profesori , activity leaderi si group liderii nostri, Raluca si Andreea. M-am simtit super. Am o multime de prieteni noi, de diferite nationalitati (danezi,francezi , rusi, sarbi, chinezi). Cursurile au fost interactive si am invatat multe expresii noi. Mi-a placut ca am conversat foarte mult in limba engleza!- Costin Trestioreanu
  • Nici ca se putea mai bine de atat, iar grupul a fost super tare. chiar daca a fost o vreme un pic cam mohorata; totul a mers cum ne-am planuit iar group-leaderii……super de treaba precum si profii/staff-ul.– Andrei Pirvu
IMG 0080
Excursie la Blenheim Palace, locul de nastere al lui Winston Churchill. Tot aici ne-am pierdut in cel mai mare labirint simbolic din lume. Sa ne fi vazut captivi in labirinticul gardulet viu de unde am iesit cu greu.

Excursiile au fost unul din punctele forte ale acestui program de vara. Astfel, am ajuns de doua ori la Londra unde am vizitat muzeul figurilor de ceara “ Madame Tussauds”, ne-am urcat in vestita Roata a Mileniului, “London Eye”, si am hoinarit in voie pe Oxford Street, delectandu-ne urechile cu dialectul cockney atat de specific londonezilor. De asemenea, am reusit sa ajungem si in orasul Cambridge unde arhitectura gotica a colegiilor cu traditie King’s College si Trinity College ne-a incantat privirea.
IMGP0106
Sa fi cazut oare cineva din barca?…Nici vorba…Toata lumea este “safe and sound” si face punting, prajindu-se la soare… Odata vaslele predate, am plecat pe urmele lui Harry Potter, doar-doar il vom prinde facand un numar de magie in Christ College.


DSCN6427Fete masculine si baieti feminini? Sunteti un pic cam “puzzled”, nu-i asa? Aha! Cred ca e vorba de cross-dressing party, o seara cu adevarat speciala.


DSCN6158Cursuri interactive, adevarate cluburi de conversatie in limba engleza…DSCN6545Party!!!!….distractie maxima, rasete si voie buna. Suntem cu totii preteni si ne bucuram de ultima nostra zi in Oxford. Oxford, we’ll miss you so much!…

Una peste alta, ne-am simtit minunat si ne dorim sa repetam experienta si anul viitor. Cu siguranta stim mai multa engleza acum, dar si mult mai multe lucruri despre cultura britanica.

Sa nu mai vorbim de noii prieteni cu care am inceput deja corespondenta!..Cheers!

Raluca Constantin

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole