Blog

Essay Competition 2012: Jurizarea a inceput!

Sfarsitul unei etape marcheaza intotdeauna inceputul alteia mai incitanta si presarata cu noi  provocari! Pe data de 6 aprilie aici, la Shakespeare School, am declarat incheiata nu numai saptamana dedicata Scolii Altfel, marcata de  multe workshopuri speciale, ci si prima runda din competitia nationala Shakespeare School Essay Competition!

Iata-ne  intr-o noua etapa a competitiei noatre, probabil cea mai grea, fiindca presupune din partea voastra asteptare si desigur multe emotii!

“Entuziasmul numerosilor participanţilor exprimat prin comentariile postate atat pe blog si Facebook, ne insuflă energia de care vom avea nevoie în a doua etapa a concursului ce consta in evaluarea miilor de eseuri.””

Am primit asadar mii de eseuri din peste 400 de localitati si tocmai am inceput sa le citim cu mult interes pentru a putea, pe 20 mai, sa va anuntam numele fericitilor finalisti! Jurizarea va fi facuta de catre o comisie formata din 17 profesori de limba engleza. O data cu  atenta selectare a celor mai bune 40 de eseuri (cate 20 pentru fiecare dintre cele doua categorii de varsta din concurs), ii vom invita pe finalisti in weekend-ul 26-27 mai, chiar aici la Shakespeare School pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a conversa in limba engleza. Cu alte cuvinte, prin interviurile de pe 26 si 27 mai vom realiza selectia finala, urmand ca rezultatele acesteia sa fie anuntate la festivitatea de premiere din luna iunie!

essay imgIn continuare vorbele Doamnei Directoare Adriana Alionte, rezuma cel mai bine gandurile intregului colectiv Shakespeare School care lucreaza la organizarea acestui concurs:

,,Mulţumim tuturor concurentilor pentru că au dovedit că sunt fani adevăraţi ai limbii engleze şi au avut curajul să-şi împărtăşească ideile creative cu noi, dar mulţumiri speciale dorim să le acordăm şi profesorilor care i-au îndrumat!”

May the best essays win!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole