Essay Competition: Povesti de succes (2) – Bogdan Arosculesei


Bogdan

Competitie si incredere, o poveste de succes

Competitiile ii motiveaza pe tineri si le confirma talentele in care cred, mai ales cand miza este mare si este vorba de un concurs national. Aceasta este si experienta lui Bogdan Arosculesei, castigatorul editiei din 2012 a concursului national de creatie in limba engleza Shakespeare School Essay Competition. Bogdan este elev in clasa a 12-a la liceul Spiru Haret din Bucuresti si este pasionat de limba engleza si de jocuri video, iar anul trecut a castigat marele premiu, o tabara de engleza in Marea Britanie, la celebra universitate Cambridge.

Castigarea concursului a fost o experienta incredibila pentru Bogdan si datorita premiului, dar mai ales pentru plusul de incredere in sine pe care l-a dobandit. Un licean timid si nu foarte optimist, s-a trezit deodata in fata unui val de laude si aprecieri venit in special din directia cea mai vizata: parintii lui. ?Cel mai important in experienta concursului a fost ca am crescut in ochii parintilor. A fost prima oara cand m-au incurajat, cand am simtit ca imi recunosc valoarea si cand i-am vazut cu lacrimi in ochi.?, povesteste Bogdan despre emotiile din timpul anuntarii premiilor.

De fapt, premierea a fost inceputul unui proces prin care Bogdan a trecut in intreaga experienta Essay Competition. ?Ai crede ca nu se schimba foarte multe in doua saptamani, dar m-am intors de la Cambridge mult mai responsabil si mai matur. Am prins curaj sa imi urmez pasiunea si sa ma inscriu la o facultate din strainatate, la o specializare care nici nu exista in Romania – grafica pentru jocuri video.?

Castigarea concursului i-a schimbat perspectivele si i-a dat increderea sa-si indeplineasca visul. Aceasta ar putea fi si povestea ta daca??iti pui creativitatea la incercare si sa participi la Shakespeare School Essay Competition. Nu uita sa?inscrii?eseul?pe site?pana pe 24 martie!
Important este sa indraznesti!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive