Blog

Essay Competition: Povesti de succes (3) – Gabriela Buturuga

Gabriela Buturuga s-a numarat printre finalistii 2012 Shakespeare School Essay Competiton si ne-a scris despre experienta concursului si care a fost inspiratia ei pentru eseu. Speram ca povestea ei sa va inspire si pe voi si sa va inscrieti la Shakespeare School Essay Competiton?pana pe 24 martie!

Do it your way!

Finalist

Shakespeare School Essay Competition 2012 a marcat in viata mea o perioada pe care, daca as putea, as trai-o la nesfarsit. Poate ca vi pare ca spun mult prea usor cuvinte atat de mari, insa exact asta simt si veti intelege imediat si de ce.

Mi-am construit eseul in jurul versurilor lui Frank Sinatra?“And more, much more than this, I did it my way”??incercand sa demonstrez ca dezideratele noastre pot deveni palpabile inca din prima secunda in care realizam ca ne ascundem in spatele ideii de uniformizare. Am afirmat ca fiecare dintre noi este un trademark crezand cu tarie acest lucru si fiind constienta ca pana acum… I did it my way.??Am trait ceea ce am scris, nu m-am incadrat intr-un tipar, nu am cautat limite, am scris dorindu-mi cu ardoare sa conving si… surpriza! Am convins!

Cea mai frumoasa parte a acestui concurs este libertatea pe care ti-o ofera. Ai libertatea de a crede in tine, in ideile pe care le-ai asternut, in potentialul tau. Nu gandim la fel, nu simtim la fel – ar fi imposibil. De aceea, tu, viitor castigator, fii tu insuti si vei fi apreciat.?Shakespeare School stie ca tu, dintre miile de eseuri participante, esti – special. Iar atunci cand iti vei citi numele pe lista finalistilor vei avea parte de un cocktail formidabil de sentimente pe care… ei, da… vei vrea sa le traiesti mereu!

Experienta acestui concurs creeaza ferestre acolo unde nu sunt: aduce noi perspective, noi aspiratii si iti poate deschide usa catre un parcurs frumos, presarat cu sclipiri de succes. Mai mult decat atat, vei avea ocazia sa intalnesti tineri asemenea tie dar atat de diferiti, tineri cu teluri inalte, va veti impartasi emotiile si, poate, veti ramane prieteni.

Credeti-ma, vorbesc din experienta!

Va doresc succes, indrazneala si imaginatie si astept ca la anul sa citesc povestea voastra.

“And now, the end is here
And so I face the final curtain
My friend, I”ll say it clear
I”ll state my case, of which I”m certain
I”ve lived a life that”s full
I traveled each and every highway
And more, much more than this, I did it my way.” (Frank Sinatra)

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole