Blog

Essay Competition: Povesti de succes (4) – Alexia Radu

Pentru ca ii place mult sa scrie, Alexia ne-a transmis mesajul ei despre 2012 Shakespeare School Essay Competition sub forma unui scurt eseu prin care va impartaseste si voua din bucuria ei de a se afla printre finalistii de anul trecut.

“De obicei, premiile vin si trec si raman doar in portofoliul castigatorului, fara sa-si mai aduca aminte nimeni de el chiar si dupa un an. Faptul ca Shakespeare School nu m-a uitat imi demonstreaza cat de mult inseamna pentru organizatorii concusului acest proiect si fiecare copil care participa. Sunt bucuroasa sa impartasesc din experienta mea si chiar daca are forma unui eseu, cu siguranta stiti ca totul este adevarat.”

??????? Ca sa poti, trebuie sa crezi!

radu alexia

Intamplator, este vorba despre engleza, oameni minunati si multa daruire. La toate acestea, adica la Shakespeare School, am adaugat imensa mea dorinta de a arata ca pot si astfel, acum mai bine de un an, a inceput “Important Things”.

Bucuria a fost imensa cand, ?printre ?finalistii de la grupa 11-14 ani, m-am aflat si eu. Eu, cu toate sperantele mele de pana atunci confirmate. A urmat proba interviului, deloc clasic, mai degraba o integrare a mea intr-o discutie deschisa.

Am obtinut premiul special, iar gala de acordare a fost cu adevarat un moment festiv, atent organizat. Nu a lipsit tortul cu specific londonez si nici bine meritata petrecere de final.

O alta oportunitate legata de acest eveniment a fost participarea peste vara la ?cursul de limba engleza organizat de Shakespeare School.

Toata aceasta experienta, pentru mine a insemnat acumulare de cunostine, o calea prin care am putut sa ma exprim si sa fiu inteleasa, dar mai ales a fost locul unde mi-am facut noi prieteni.

Dar toate aceste lucruri le poti trai si tu, pot deveni experientele tale de neuitat. Trebuie doar sa iti indrepti atentia spre lucrurile care iti pot deschide drumuri si iti pot crea punti care oameni. Poti incepe prin a crede si a participa a concursurile organizate de Shakespeare School!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole