Essay Competition: Povesti de succes (6) – Ruxandra Blaga

ruxandra blaga2

Anul trecut Ruxandra Blaga s-a aflat printre finalistii de la 2012 Shakespeare School Essay Competition si a parcurs un drum important de la Baia Mare la Bucuresti. A fost un drum care i-a dat incredere si i-a schimbat asteptarile. Dar sa o lasam sa ne povesteasca chiar ea ce a insemnat experienta Shakespeare School Essay Competition.

Mi-a dat incredere in ideile mele si deschidere spre necunoscut.

Concursul Shakespeare School Essay Competition 2012 a fost o experienta ce a luat amploare invers proportional cu asteptarile mele de la inceput. Profesoara mea de engleza ne-a instiintat despre concursul Shakespeare?s School si a lansat in clasa tema acestui concurs. Nu am avut nici o asteptare la inceput, si chiar nu mi-a trecut prin cap ca eseul meu va putea parasi sala mea de clasa, daramite orasul.

Spre surprinderea mea, am fost chemata la interviu la Bucuresti, un prim semn despre seriozitatea acestui concurs asa ca mi-am luat ?hainele bune? si-am pornit spre Bucuresti!

Ajunsa in incinta Shakespeare?s School, asteptam cu ochii pironiti la cuvintele ?Keep Calm?, sa intru la interviu. Spre bucuria mea, am intalnit niste doamne cu care a fost o placere sa conversez in limba engleza atat despre ideile din eseul meu cat si despre viata in general. A fost o experienta frumoasa, reala, ce mi-a dat incredere in ideile mele si deschidere spre necunoscut.

Peste cateva saptamani, am fost aleasa ca finalista la concurs si premiata apoi cu mentiune. Eseul meu din sala de clasa de la Liceul de Arta din Baia Mare, a parcurs un drum ce mi-a oferit incredere in mine, frumusetea surpizei si a experientei intalnirii unor oameni deschisi, promotori ai creatiei si experientei multiculturale.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive