Blog

Essay Competition: Success Stories (9)

essay compIata ca a sosit si 1 Mai si pe masura ce trece timpul curiozitatea de a afla cine vor fi castigatorii locurilor 1, la categoriile de varsta 11-14 si 15-19 ale Shakespeare School Essay Competiton devine tot mai mare! Suntem nerabdatori sa ne intalnim cu autorii celor mai bune eseuri de anul acesta, mai ales ca proba Interviului va avea loc chiar luna aceasta, mai precis pe 26 si 27 mai!

Daca aveti multe emotii si va doriti sa puteti trece cu brio de de ultima proba va asteptam cu mult drag la numeroasele noastre ateliere gratuite unde veti primi nenumarate sfaturi menite sa va ajute atat cand vine vorba de examene orale in limba engleza dar iata, si in situatii de viata precum aceasta, in care trebuie sa ne aratati cat de pasionati si cat de buni cunoscatori ai limbii engleze sunteti!

In plus, nu lasati emotiile sa stea in calea reusitei voastre! Iata ce crede Bianca Petrache, participanta si castigatoare in cadrul a doua dintre editiile anterioare ale Competitiei Shakespeare School Essay Competition:

Consider ca participarea la acest concurs este benefica pentru toti tinerii care vor sa-si aprofundeze cunostintele de limba engleza si sa-si testeze limitele. Emotiile celor care vor participa vor fi mari, cred, asa cum le-am avut si eu de fiecare data, insa si aceste emotii fac parte din fiinta umana ,din viata noastra si fara ele am fi atat de saraci!

In fiecare moment premergator sau chiar in timpul interviului la care va asteptam cu mult drag si prietenie, amintiti-va ca ochii nostri sunteti cu totii invingatori si ca va admiram efortul, perseverenta si creativitatea. Participarea la un astfel de consurs releva multe lucruri frumoase despre voi dintre care poate cel mai important este dorinta de reusita!

Bianca ne-a impartasit ce a insemnta pentru ea participarea la acest concurs de creatie:

Pentru mine, castigarea unui premiu Essay Competition la Shakespeare School in anul 2010 a insemnat o reusita si m-a motivat sa particip de fiecare data cu mult interes si bucurie la acest concurs. De asemenea, pot spune ca acum am mai multa incredere in mine si stiu ca daca indraznesti sa speri, visele pot deveni realitate.

Iar la final, sfatul Biancai pentru voi este:

….va spun doar atat : dati frau liber imaginatiei voastre si restul vine de la sine!
bianca
Multumesc Shakeaspeare School , pentru minunata oportunitate pe care o oferiti copiilor din toata tara, competitia ne motiveaza si face ca noi sa devenim mai buni!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole