Blog

Essay Competition: Success Stories(6)

Francis Bacon spunea ca ,,lectura dă omului plenitudine, vorbirea, siguranţă şi scrisul, precizie.”alex mazare1 Precizia sau acuratetea exprimarii este o notiune potrivita pentru a defini si felul in care se exprima Alexandru Mazare, castigator al Premiului Juriului – Categoria 15-19 ani, la Shakespeare School Essay Competition 2011. Sa-l lasam chiar pe Alexandru sa ne impartaseasca ce a insemnat pentru el participarea la acest concurs: M-am bucurat foarte mult cand am aflat ca sunt in cei 20 de participanti chemati la Bucuresti pentru a da un interviu. Din acel moment stiam ca nu aveam ce sa mai pierd, insa acest lucru nu inseamna ca m-as fi oprit: ca urmare am obtinut Premiul juriului. Cum priveste Alexandru acum participarea la aceasta competitie nationala si ce sfaturi are el pentru participanti? Sunt elevi de aceeasi varsta cu mine care stapanesc foarte bine limba engleza. Altii au foarte multe idei pe care vor sa le spuna si altora. Desigur, exista si cei care pur si simplu isi doresc sa obtina marele premiu. Orice elev care ar dori sa participe la concurs si se incadreaza in una dintre cele 3 categorii, daca adauga multa munca si isi lasa creativitatea libera, poate sa castige. In ceea ce priveste momentul in care afli ca ai castigat un anumit premiu, e indeajuns ca iti aminteste cat de bun esti si ca meriti sa fii printre ultimii 20. Atentie dragi participanti de anul acesta, stacheta competitiei este una ridicata fiindca, iata ce ne marturiseste in contiunare Alex: Reusita m-a impulsionat sa imi doresc sa mai particip la acest concurs si la viitoarele editii, nu doar pentru a fi din nou fata in fata cu dumneavoastra, ci pentru ca pur si simplu imi face placere sa impartasesc ideile mele prin orice mijloace, iar Shakespeare School Essay Competition este un prilej extrem de bun!Felicit din nou echipa organizatoare a concursului si sper sa ne revedem editia aceasta! Draga Alex si noi speram sa ne revedem anul acesta, asa cum asteptam cu nerabdare sa va cunoastem si pe voi, cei de acasa, care cititi acum acest articol! Mult succes tuturor!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole