Blog

Weekend dedicat evenimentelor educationale


Weekend-ul acesta s-a dovedit a fi unul incarcat, echipa Shakespeare School participand la diverse evenimente educationale, cum ar fi: Seminarul Oxford Spring Day, Forumul Educatiei 2011 cu dezbateri pentru toti actorii implicati in domeniul educational, dar si workshop-uri educationale de la Excelez pentru dezvoltare profesionala si personala.

Asadar, sa povestim putin cu ce ne-am imbogatit cunostintele…

Ziua de sambata a debutat cu aroma unei cafele servita in cadrul seminarului Oxford Spring Day, eveniment organizat de Fischer International, editura de carte, reprezentant pentru Romania al Oxford University Press.

IMG 0764 IMG 0756

Seminarul a avut drept scop prezentarea si lansarea seriei de carti de gramatica limbii engleze “Oxford English Grammar Course – Basic” si “Oxford English Grammar Course – Intermediate” al caror autor este Michael Swan, nume cu rezonanta in domeniul materialelor dedicate studiului gramaticii limbii engleze.

Directorul Shakespeare School, Adriana Alionte, insotita de alti 2 profesori, au avut sansa unei conversatii deosebite cu scriitorul Michael Swan, schimband idei si opinii cu privire la publicatie, dar au obtinut si o dedicatie personalizata din partea acestuia pe exemplarul de carte achizitionat, sub forma de autograf pentru Shakespeare School- centru de invatare a limbii engleze.

IMG 0759 97801944208229780194420778 mediumw

Cu ocazia acestui seminar, peste 300 de profesori de limba engleza din intreaga tara s-au bucurat de toate noutatile din domeniul metodologiei limbii engleze si asteapta cu nerabdare lansarea noului numar de carte pentru cei care detin, de data aceasta, cunostinte avansate de limba engleza.

In cazul in care doresti o gramatica a limbii engleze de exceptie, iti recomandam cu drag cele 2 carti “Oxford English Grammar Course – Basic” sau “Oxford English Grammar Course- Intermediate”. Poti oricand sa ne anunti si impreuna cu partenerii nostri de la Fisher International ne vom ocupa sa iti indeplinim dorinta si sa iti aducem exemplarul ce ti se cuvine in cel mai scurt timp.

forumul educatiei 33423Un alt eveniment, Forumul educatiei 2011 s-a desfasurat in cadrul EDU- Expo, expozitie de oferte educationale si pregatire profesionala, documentatie, carti si material didactic, echipamente si mobilier scolar, rechizite. De asemenea, echipa Shakespeare School tot in cadrul aceluiasi eveniment, a participat si la dezbateri si analize cu focus pe principalele probleme existente in educatie, dar a invatat si solutii noi, idei de proiecte si parteneriate de colaborare.

Cel de-al treilea eveniment la care a participat echipa Shakespeare School a constat in workshopuri organizate de Excelez pentru dezvoltarea profesionala si personala. Am dezbatut diverse subiecte educationale, am luat parte la prezentarea expozitiilor de cursuri, am ascultat povesti de success si, bineinteles, am vizitat book corner-ul. 217143 166450260078339 144445998945432 410860 2309564 n

Ca urmare a acestui weekend aglomerat, putem spune ca prezenta Shakespeare School la aceste evenimente educationale este pozitiva deoarece va participa cu siguranta la programul de dezvoltare profesionala al echipei noastre! Asteptam cu nerabdare noi evenimente si oportunitati educationale!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole