Blog

Examenele internationale de limba engleza echivalate la BAC

images1Vesti bune pentru elevii in ani terminali! Poti considera ca ai sustinut deja proba de limba engleza de la bac daca ai dobandit un certificat cu recunoastere internationala de tip Cambridge, IELTS, TOEFL, TOEIC sau LCCI!

In conformitate cu publicarea in Monitorul Oficial a Ordinului nr. 5794/ 29.10.2009, emis de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, rezultatele obtinute la examenele cu recunoastere internationala se echivaleaza cu examenele de competenta pentru examenul de bacalaureat.

Shakespeare School organizeaza cursuri de pregatire pentru majoritatea examenelor echivalate la bacalaureat. Acestea sunt:
PET: Preliminary English Test
FCE: First Certificate in English
CAE: Certificate in Advanced English
IELTS: International English Language Testing System

Elevii care detin un astfel de certificat de competente trebuie sa depuna la secretariatul scolii unde vor da examenul de bacalaureat 2010 o cerere si o copie legalizata a certificatului. Actele vor fi depuse intre 1-14 mai 2010 pentru prima sesiune a bacalaureatului, respectiv intre 5-9 iulie 2010 pentru cea de-a doua sesiune.

Daca nu ai inca un astfel de certificat, e timpul sa nu mai stai pe ganduri! Inafara de faptul ca scapi de stresul unei probe suplimentare la examenul de bac, obtii un atestat de engleza recunoscut pe plan international si iti imbogatesti CV-ul cu o diploma valoroasa! In plus, ai un avantaj real fata de alti candidati in procesul de admitere la o universitate britanica.

Asadar, nu ai nimic de pierdut, ci doar o lume de castigat… Tu pana cand mai astepti sa-ti dai un examen international de limba engleza?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole