Examenele Trinity… altfel

“Can, rather than can’t.

Reward, rather than penalise.

Achievement, rather than failure.

Empowerment, rather than control”.

Sub acest motto, astazi, 20 octombrie 2011, la resedinta Ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, s-a desfasurat un eveniment deosebit – prezentarea examenelor Trinity, eveniment la care au participat si doi reprezentanti ai Shakespeare School: doamna Director Adriana Alionte si profesoara Corina Cimbala.

In fata unui public select, alcatuit atat din profesori de limba engleza si directori ai celor mai importante licee si centre de invatare a limbii engleze din Bucuresti, cat si din reprezentanti ai Ambasadei Marii Britanii, ai Ministerului Educatiei si jurnalisti, dl. Robin Poppelsdorff, consultant ESOL al Trinity College London in Europa, a prezentat cele trei tipuri de examene Trinity pentru evaluarea cunostintelor de limba engleza: GESE (Graded Examinations in Spoken English), ISE (Integrated Skills in English) si SEW (Spoken English For Work).

Shakespeare School este centru autorizat de pregatire si administrare a examenelor GESE Trinity College London inca din 2008. Pornind de la nivelul de Juniori 2 (deci, de la varsta de 7-8 ani), cursantii Shakespeare School au optiunea de a se pregati si sustine examenele Trinity Grade 1, Trinity Grade 2, Trinity Grade 3, respectiv, Trinity Grade 6 (pentru copii de clasa a 7-a). Fiind centru autorizat, Shakespeare School are marele avantaj de a sustine examenul in propriile sedii, unde va sosi unul dintre cei 250 de examinatori autorizati ai Trinity College London.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive