Blog

Examenele Trinity… altfel

photo e1319199304358

“Can, rather than can’t.

Reward, rather than penalise.

Achievement, rather than failure.

Empowerment, rather than control”.

 

 

Sub acest motto, astazi, 20 octombrie 2011, la resedinta Ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, s-a desfasurat un eveniment deosebit – prezentarea examenelor Trinity, eveniment la care au participat si doi reprezentanti ai Shakespeare School: doamna Director Adriana Alionte si profesoara Corina Cimbala.

photo12 e1319199146990

In fata unui public select, alcatuit atat din profesori de limba engleza si directori ai celor mai importante licee si centre de invatare a limbii engleze din Bucuresti, cat si din reprezentanti ai Ambasadei Marii Britanii, ai Ministerului Educatiei si jurnalisti, dl. Robin Poppelsdorff, consultant ESOL al Trinity College London in Europa, a prezentat cele trei tipuri de examene Trinity pentru evaluarea cunostintelor de limba engleza: GESE (Graded Examinations in Spoken English), ISE (Integrated Skills in English) si SEW (Spoken English For Work).

Shakespeare School este centru autorizat de pregatire si administrare a examenelor GESE Trinity College London inca din 2008. Pornind de la nivelul de Juniori 2 (deci, de la varsta de 7-8 ani), cursantii Shakespeare School au optiunea de a se pregati si sustine examenele Trinity Grade 1, Trinity Grade 2, Trinity Grade 3, respectiv, Trinity Grade 6 (pentru copii de clasa a 7-a). Fiind centru autorizat, Shakespeare School are marele avantaj de a sustine examenul in propriile sedii, unde va sosi unul dintre cei 250 de examinatori autorizati ai Trinity College London.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole