Blog

Fancy U.S.A. ?

mansarda 51 Iata-ne  reveniti la cursuri dupa o vacanta plina de experienta minunate, cum ar fi Tabara Medievala  de lamansarda 3 Moeciu,  Scolile de vara din U.K. sau U.S.A sau Cursurile noastre de Vara. Si nu numai cu amintiri minunate ne-am intors din vacanta, ci si cu un nou sediu in Bucuresti al Shakespeare School, situat pe Strada Tokio, nr. 9 despre care suntem convinsi ca ati aflat deja!

Sunt multe motive pentru care Sediul Dorobanti va este  cunoscut fiindca, pe langa cursuri, aici s-au intamplat deja o multime de evenimente speciale destinate voua: Cursuri demonstrative gratuite,  Festivitati de premiere pentru examenele Cambridge si Trinity sau Workshop-uri despre examenele Cambridge si IELTS.

Pe langa sali de curs moderne si primitoare cu dotari tehnice de ultima generatie, Sediul Dorobanti va mai asteapta si cu un spatiu special destinat Cursurilor si Clubului de Conversatie! Amenajat intr-un stil neconventional, acest spatiu vine in sprijinul misiunii noastre de a face invatarea limbii engleze o exerienta ALTFEL!

mansarda 6 Denumita U.S.A. Room, aceasta sala inedita si spatioasa  ne propune o calatorie imaginara prin America,mansarda 1 purtandu-ne prin California cu ale ei faimoase locuri, L.A. si Hollywood, dar si prin New York, Malibu sau Miami.  Suntem convinsi ca alaturi de Teacher Nisha Raveenderen (our native Enghlish Speaker colleague 😛 ) explorarea si aventurile nu se vor limita doar la U.S.A.!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole