Blog

Febra pregatirlior pentru Examene si Scoli de vara a inceput!

006                                                                            La Shakespeare School  cursurile in 2011 au debutat in forta! Ne asteapta un an plin asa ca ne pregatim deja pentru examenele importante de la sfarsitul acestui an scolar, adica examenele Trinity destinate in special cursantilor nostri juniori si examenele Cambridge si  IELTS, pentru cursantii nostri mai mari sau adolescenti.  In vederea sustinerii acestor examene, cursantii  beneficiaza de programe de pregatire bine puse la punct  si revizuite anual.

Si pentru ca dupa atata efort meritam si un pic de relaxare, am dat startul inscrierilor la Scolile de vara din Marea Britanie si SUA!

Dar nu numai cursantii nostri muncesc din greu pentru a se perfectiona si pentru a-si imbunatati cunostintele. Nici pentru profesori rezultatele bune nu vin fara eforturi sustinute, astfel ca participam constant la conferinte si cursuri de dezvoltare profesionala. Un astfel de curs a fost Working towards TKT  organizat la sediul British Council duminica, 9.01.2011, formator d-na Monica Ralea.

Mult succes tuturor si spor la invatat !

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole