Blog

Felicitari candidatilor la examenele Trinity!

Timp de 3 zile, in aceasta saptamana s-au desfasurat la sediul nostru examenele Trinity College London, la care au participat cursantii Shakespeare School cu varste cuprinse intre 8-13 ani.
Emotiile s-au incheiat si candidatii si-au primit rezultatele, diplomele urmand sa fie trimise de la Londra in urmatoarele 3-4 saptamani.

La examen au participat un numar de 113 candidati, din care 68 au obtinut calificativul A, 36 au obtinut B, numai 6 calificativul C, iar 3 din pacate nu l-au promovat. Procentul de promovabilitate este asadar 97%, iar 60% dintre candidati au obtinut calificativul maxim.

Aceasta statistica a determinat-o pe examinatoarea Trinity Faye Drewry sa afirme: “The results reflect a huge achievement, because only 3 failed. It’s very rare that it’s so few. The standard in Shakespeare School is very high, particularly with the lower grades (grade 1,2,3).”
Concluzia ei dupa cele 3 zile petrecute la Shakespeare School: “ I was amazed by your students’ pronunciation and communication skills”.
Experienta unui examen international le-a dat copiiilor incredere in sine si le-a demonstrat ca pot sustine un dialog cu un profesor nativ pe teme adecvate varstei si intereselor lor. Emotiile au fost foarte mari, mai ales ca pentru multi dintre ei a fost primul examen oral pe care l-au sustinut vreodata! Si atunci cand acest examen mai este si in alta limba decat cea materna, emotia e cu atat mai mare!

CONGRATULATIONS!

Profesorii de la Shakespeare School ii felicita pe toti cei care s-au incumetat sa treaca printr-un examen international! Suntem siguri ca rezultatele obtinute nu vor face decat sa-i motiveze si mai mult in viitor.

Ce sunt examenele Trinity College London?

Reach+for+the+stars

We hope that this exam will inspire them all to reach for the STARS!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole