Blog

Felicitari, Loredana Pastrav, Macmillan TEACHER OF THE MONTH!

1a60147edb37a478814e86252f3db7d0

In fiecare luna pe platforma www.onestopenglish.com, Macmillan Publishing House desemneaza ca  Teacher of the Month un profesor de limba engleza expert in educatie, care sa le impartaseasca celorlalti profesori din comunitate viziunea lui asupra predarii limbii engleze.

Luna aceasta a fost desemnata Teacher of the Month Loredana Pastrav, profesor de engleza la Shakespeare School.

Suntem foarte mandri si o felicitam pentru reusita!

Avem oameni valorosi in echipa si ne bucuram cand le sunt recunoscute meritele!

Asadar cum a devenit Loredana Pastrav Teacher of the Month?

Datorita pasiunii ei extraordinare pentru limba engleza si dorintei de a fi „the best teacher she can be for her students”!

Iar atunci cand pasiunea si aspiratiile sunt incurajate intr-un mediu care sustine perfectionarea continua si incurajeaza proiecte extracuriculare, rezultatele sunt vizibile!

Dar va las sa cititi AICI, pe platforma www.onestopenglish.com, cuvintele Loredanei despre ce inseamna sa fii un profesor devotat si pasionat de predare.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole