Blog

Festivitate de Premiere Spelling Championship 2018

spelling

Duminica, 10 iunie, a avut loc festivitatea de premiere a deja celebrului nostru concurs de ortografiere Spelling Championship – ajuns la cea de-a IX-a editie.

Dupa luni intregi de pregatiri intense si de teste care mai de care mai dificile, a venit momentul mult asteptat al anuntarii clasamentului final din cadrul Campionatului de Spelling.

Anul acesta am avut un numar record de finalisti: 216 cursanti (Juniori 2, 3 și 4) s-au calificat in ultima etapa a competitiei.
Nu mai putin de 50 dintre acestia au ocupat locurile I, II si III la fiecare categorie de varsta si au avut astfel ocazia sa se simta ca niste adevarati campioni in aplauzele parintilor prezenti în Gradina Verona:

Juniori 2

Locul I – Lazar Luca, Szasz Eric

Locul II – Urjan Andrei Alexandru, Balauta Alexandru, Chiorescu Orzan Eric, Danaila Razvan, Osoianu Maia, Tihon Ana Maria Harisia, Dinu Ana Maria

Locul III – Nestian Daria-Maria, Ionescu Lara Maria, Andrei Irina, Iancu Tania, Teodora Mihai, Cioranu Catalin Alexandru, Petrescu David Alexandru, Capruciu George Alexandru, Paduraru Erik Adrian, Diac Sofia Maria

 

Juniori 3

Locul I – Bose Iulia Marina, Ciuhat Andreea-Simona, Ilies Sara Maria, Georgescu Raluca Maria, Marinescu Tudor

Locul II – Tonciu Briana, Preda Irina Ana, Giosan Anya Lucia, Savescu Iulia Teodora, Nedelea Alexander Darian, Badita Cezar Alexandru, Nastase Laura Maria

Locul III – Miu Ana Corina, Iordache Alice Gabriela, Lupascu Alesia Georgia, Ciobotaru Sasha Andrei, Constantinescu Andrei, Voiculescu-Radu Anton

 

Juniori 4

Locul I – Bulica Ioan, Damian Rares-Mihai

Locul II –  Capatina Ema-Cristina, Dinu Maria-Ilinca, Nae Clara, Gomoescu Bianca, Bratila Alexandru

Locul III – Ionas Stefan Matei, Boutiuc Maria Alexandra, Babes Andrei, Cretu Catalina Maria, Badea Iulia Ana Maria, Paduraru Tepelin Stefan Eric

Competitia a fost stransa, iar rezultatele sunt pe masura, tocmai de aceea, aplauzele si felicitarile noastre vor merge deopotriva catre toti cei 216 finalisti de la toate cele 3 categorii de varsta, ca rasplata pentru eforturile lor.

Ne bucuram ca avem ocazia sa lucram cu niste copii inteligenti si ambitiosi, care ne-au incantat prin pasiunea lor pentru limba engleza si prin seriozitatea de care au dat dovada in pregatirea pentru acest campionat.

Absolut toti juniorii ajunsi in finala au primit diplome de participare si au fost rasfatati cu cadouri din partea Nicoro Toys – partenerii nostri de nadejde, carora le multumim pentru sustinere!

Multumim si prietenilor de la Cărturești care ne-au gazduit pentru cel de-al 8 -lea an in Gradina Verona – un cadru absolut minunat, perfect pentru un astfel de moment!

A fost una dintre cele mai frumoase festivitati Spelling Championship ever!

Abia asteptam editia de anul viitor!

Pana atunci, nu uitati! Be bright and spell it right!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole