Blog

Castigatorii Spelling Championship 2019

spelling championship shakespeare school

Asa cum deja v-am obisnuit, finalul lunii Mai inseamna pentru Juniorii Shakespeare School (nivelurile J2, J3 si J4) emotiile aflarii clasamentului Spelling Championship.

Duminica aceasta (26 mai) super concursul nostru de ortografiere in limba engleza si-a desemnat si premiat castigatorii.

A fost un dublu motiv de sarbatoare, pentru ca anul acesta Spelling Championship a implinit 10 ani!

Ne-am bucurat, din nou, de un numar mare de finalisti: 171 cursanti s-au calificat in ultima etapa a competitiei.

Nu mai putin de 47 dintre acestia au ocupat locurile I, II si III la fiecare categorie de varsta si au avut astfel ocazia sa se simta ca niste adevarati campioni in aplauzele parintilor prezenti la Gradina Verona.

Iata lista castigatorilor:

 

Juniori 2

Locul I –  Paunescu Stefan Vlad,  Tudor Luana Ilinca, Iatan Alexandra, Ciolacu Annemarie, Cristea Alexandru Costin, Moise Clara, Dutu Stefan, Puricescu Adela Ioana, Iacobescu Anastasia

Locul II – Apostu Maria Sofia, Moga Ana Miruna, Defta Maria Ioana, Spanu Matei, Botea Sergiu, Stoica Rebecca

Locul III – Ion Mihai-Tudor, Grasu Alessia, Ciobanu Alexandru Tudor, Marinescu Mara Ioana, Dintica Sonia Mara

 

Juniori 3

Locul I –  Teodora Mihai, Urjan Andrei Alexandru,  Dogeanu David Teodor,  Boca Antonia Andreea,  Nestian Daria-Maria,  Niculesc Mihai-Anton,  Szasz Eric

Locul II –  Visan Cosmin Viorel,  Stoian Ioana,  Sofianos Aris Konstantinos,  Nastase Teodor,  Fotache Ana Maria

Locul III –  Capatina Maria Alexandra,  Vetrici Vlad,  Ivan-Ungureanu Catinca,  Andrei Irina,  Razi Bianca Alexandra,  Lazar Andrei Costin,  Voineag Alexia Stefania,  Stoica Iulia Elena,  Micu David Andrei, Colteanu Cosmin

 

Juniori 4

Locul I –  Bose Iulia Marina

Locul II –  Iordache Alice Gabriela
Locul III –  Ciobotaru Sasha Andrei, Andrei Sara Miruna, Savescu Iulia Teodora

Competitia a fost stransa, iar rezultatele sunt pe masura, tocmai de aceea, aplauzele si felicitarile noastre vor merge deopotriva catre toti cei 171 finalisti de la toate cele 3 categorii de varsta, ca rasplata pentru eforturile lor.

Toti juniorii Spelling Championship ajunsi in finala au primit o diploma de participare, si au fost rasplatiti cu mici suprize din partea noastra, alaturi de vouchere discount la cursurile de vara Shakespeare School.

Spelling Championship Shakespeare School 2019Juniorii care au ocupat locul I au primit un curs de vara gratuit Shakespeare School – o experienta de vacanta distractiva si educativa care se va desfasura timp de 2 saptamani in perioada Iunie – August.

Multumim si de aceasta data pentru sprijin,  prietenilor de la Cărturești care ne-au gazduit, ca in fiecare an in Gradina Verona – un cadru absolut minunat, perfect pentru un astfel de moment.

A fost una dintre cele mai frumoase festivitati Spelling Championship ever!

Puteti vedea toate pozele de la festivitatea de premiere cu un simplu click aici.

Va invitam sa fiti la curent cu evenimentele noastre urmarind paginile noastre de Facebook si Instagram.

Abia asteptam editia de anul viitor!

Pana atunci, nu uitati! Be bright and spell it right!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole