Blog

Festivitatea de inaugurare a noului sediu

IMG 1580Duminica aceasta (11 octombrie), vom fi amfitrionii unui eveniment de exceptie: inaugurarea oficiala a celui de-al doilea sediu Shakespeare School, situat in Str. Dimitrie Racovita, nr. 11, sector 2!Photo0424
Evenimentul se va deschide cu discursul directorului general Shakespeare School, urmat apoi de traditionala taiere a panglicii si un moment-surpriza! Si cum putem ilustra mai bine metodele folosite la Shakespeare School, daca nu demonstrand tuturor cum le punem in aplicare? Asadar, tot la festivitate se va tine si o lectie demonstrativa “Engleza la Shakespeare School“, cu o grupa de juniori care deja frecventeaza cursurile noastre!
DSC01445
La deschiderea oficiala nu vor lipsi nici invitatii de seama! Astfel, am invitat reprezentanti ai British Council, oficialitati ale Ambasadei Britanice, Ministerului Educatiei si Cercetarii, Ministerului Culturii si Cultelor, cabinetului comisarului european pentru multilingvism Leonard Orban, Primariei Generale si Primariei sectorului 2, dar si reprezentanti ai mass-media (televiziuni, presa scrisa si radio)!

Inaugurarea va fi urmata de un cocktail cu bufet suedez si program festiv.

Noi asteptam la noul sediu cat mai multi noi cursanti care vor sa invete limba engleza! Suntem multumiti ca ne-am extins cu inca 3 sali de curs moderne, dotate cu aparatura de ultima generatie si aici vorbim de televizoare LCD, tabla interactiva care va facilita predarea si instruirea in limba engleza, astfel incat cursantii sa fie atrasi la maximum si sa participe intens la ore!

Festivitatea de inaugurare este un eveniment special pentru noi cu atat mai mult cu cat anul acesta aniversam si 7 ani de la infiintarea Shakespeare School!DSC01875Sunt 7 ani in care am crescut, parintii si cursantii au fost multumiti de rezultatele bune si pregatirea de care au avut parte, ne-au recomandat mai departe si, drept urmare, in fiecare an aproape ca ne-am dublat capacitatea de cursanti! Happy 7th Anniversary to us!!!:)

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole