Blog

Festivitatea de premiere a finalistilor Essay Competition 2010

Multe emotii, surprize placute si o tona de entuziasm se preconizeaza ca ne vor asalta in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente anuale ale centrului nostru: festivitatea de premiere a castigatorilor concursului national de creatie in limba engleza! Joi este ziua cea mare…caci atunci veti afla cine isi face bagajele pentru ANGLIA!Despre program 41716

Dupa cum probabil ca stiti deja, cei 30 de finalisti selectati dintr-un numar de 3100 de eseuri din toata tara au fost chemati la selectia finala pentru departajare: interviul in limba engleza. In urma acestuia, comisia de evaluare a decis deja clasamentul final (premiile I, II, III, mentiuni si premii speciale),  dar nu dorim sa va stricam bucuria si surpriza, de aceea nu divulgam inca numele marilor castigatori!

Asadar, toti finalistii participanti la interviu alaturi de insotitorii lor sunt asteptati la festivitatea de premiere  2010 Shakespeare School Essay Competition ce va avea loc joi, 10 iunie, incepand cu orele 11,00 la sediul nostru din Strada Dimitrie Racovita  nr.11. Alături de acestia, vor fi prezenti si reprezentanţii mass-media, sponsorii competitiei (agentia de turism educational Mirunette International Education, Fischer International si Diverta), precum si partenerii media.

Aceasta este agenda zilei de joi, 10 iunie:

11.00 – 12.00 – Festivitatea de premiere pentru grupa de varsta 15 – 19 ani

– speech director Shakespeare School, Adriana Alionte

– anuntarea castigatorilor si decernarea premiilor

– interviuri cu marii castigatori (si-au anuntat prezenta reprezentanti ai mass-media din TV, radio, presa scrisa, agentii de stiri)

– mic eveniment surpriza

12.00 – 13.00 – Festivitatea de premiere pentru grupa de varsta 11 – 14 ani (idem)

13.00 – 14.00 –  Cocktail Party- prilej excelent de networking cu toti finalistii!

Am decis separarea ceremoniilor pe grupe de varsta pentru a evita supraaglomerarea salii.

ÎOxfordn cadru festiv, se vor acorda premii celor 10 câștigători pentru fiecare categorie de vârstă: locurile I, II si III, 3 menţiuni, dar şi 5 premii speciale. Premiile competitiei sunt substantiale, constând în şcoli de vară de limba engleză timp de 2 săptămâni în Anglia, în valoare de peste 1500 euro! La “2010 Shakespeare School Essay Competition” marii câstigători au ocazia să mearga în tabere de vara in faimoasele orase universitare Oxford sau Cambridge (locurile I si II de la grupa de vârstă 15-19 ani) şi la Tenbury Wells – St. Michaels College (castigatorul locului I la grupa de 11-14 ani).


De asemenea, premianţii vor putea urma gratuit şi cursuri intensive de limba engleză pe perioada verii, în Bucureşti, oferite de Shakespeare School. Alături de acestea, vor fi oferite cărţi în limba engleză şi dicţionare de către sponsorii competiţiei: reţeaua de magazine Diverta şi Fischer International.

Indiferent de rezultatele anuntate in cadrul ceremonei de joi, va reamintim ca sunteti cu totii castigatori, avand meritul de a va evidentia printre cele peste 3000 de eseuri trimise de tineri din toata tara!

Stay tuned, revenim pe blog cu detalii, poze si impresii de la festivitate, precum si cu publicarea cate unui eseu castigator pe zi!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole