Blog

First week @ Shakespeare School is over!

IMG 1864Astazi s-a incheiat prima saptamana de cursuri la Shakespeare School! Ca orice inceput de an scolar la noi, toata lumea a fost emotionata, entuziasta de reintalnirea cu fostii cursanti, dar si foarte bucuroasa pentru ca a reintrat in ritmul de lucru!

Pentru cursanti a fost o perioada de acomodare, pentru unii dintre ei cu profesori noi sau chiar cu noi colegi de grupa!
Elevii care participa la clubul de conversatie, alaturi de Nisha (profesor nativ) s-au distrat de minune prin nenumaratele joculete menite sa le dezvolte abilitatile de comunicare in limba engleza! Daca vreti si voi sa invatati replici spirituale in limba engleza si sa va imbogatiti vocabularul- totul intr-o atmosfera relaxata, atunci va asteptam sa “join in”!!!
IMG 1860Si cursantii mai mari au venit entuziasti si cu forte proaspete, decisi fiind sa-si perfectioneze limba lui Shakespeare in cadrul cursului de “General English for Young Adults“, predat de teacher Cristina Duculescu:

IMG 1854IMG 1855

Nu in ultimul rand, cei care se pregatesc pentru sustinerea examenelor Cambridge au inceput antrenamentul intens, de un an scolar pentru a trece cu brio proba de foc: examenul CAE! Cursantii au venit inarmati cu instrumentele de scris, mult entuziasm si dorinta de lucru, totul pentru un succes sigur la examenul din iunie!!!
IMG 1861

IMG 1863Speram ca aceasta prima saptamana v-a inspirat si v-a motivat sa continuati studiul limbii engleze alaturi de noi!

DSC04256Iata ce ne marturiseste Claudia Sandy, profesor la Shakespeare School: “Mi-a placut foarte mult prima saptamana, a fost obositoare, dar foarte interesanta pentru mine. In fiecare dimineata m-am trezit cu gandul la copii. Cei de la clasele a doua sunt minunati. Sunt foarte disciplinati si foarte receptivi. Au vocabular extrem de vast pentru varsta lor si imi doresc sa-i incurajez in continuare cat mai mult sa vorbeasca, sa compuna, sa formeze fraze! Oricum, toti cursantii sunt absolut deliciosi, foarte isteti si foarte dulci!”

“Prima saptamana m-a inspirat, m-a facut sa-mi doresc sa muncesc si mai mult, sa devin o “profa” cat mai buna. Meseria de profesor e o munca in care poti sa dai frau liber imaginatiei si sa creezi mult, ceea ce ma incanta! All in all, mi-a placut la nebunie si de abia astept saptamana urmatoare!”, adauga Claudia Sandy.
Si voi asteptati cu nerabdare sa vina saptamana urmatoare?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole